Nintendo Switch-re is megjelenik a Diablo III?

2018. február 21.
1.8281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Diablo III a Blizzard jelenlegi egyetlen olyan alkotása az Overwatch mellett, amit a csapat nemcsak PC-re, hanem konzolokra is kiadott, így talán nem meglepő, hogy az elsők között lehet a Nintendo Switch meghódításában.

A Neo Seeker értesülései szerint ráadásul a Blizzard már konkrét lépéseket is tett annak érdekében, hogy a nagyszerű akció-RPG megjelenhessen a platformra, ezáltal jelenleg is azon dolgoznak, hogy egy lokális kooperatív módot építsenek az alkotásba.

Persze mindez egyelőre csak pletyka, de ha mégis igazzá válik, akkor legkorábban is csak jövőre számíthatunk arra, hogy a Diablo III valóban megjelenhessen a Nintendo új konzoljára, amivel egy ideje már szemez a Blizzard, bár a többség azt várja, hogy a Hearthstone nyissa meg a masina kapuit a csapat számára. Meglátjuk mi lesz!
Diablo III a Blizzard jelenlegi egyetlen olyan alkotása az Overwatch mellett, amit a csapat nemcsak PC-re, hanem konzolokra is kiadott, így talán nem meglepő, hogy az elsők között lehet a Nintendo Switch meghódításában.'>
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 hónapja és 9 napja

Mivel nem egy grafikai bomba a játék, simán elkocogna a Switchen is.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 8 hónapja és 9 napja

Hát meglehet, szerintem elbírná a kisgép.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

Azta! meglepett smiley Fura lenne rajta, de az tény hogy hardverigényben ez egy eléggé szerény játék már manapság, úgyhogy simán lehet.

válasz erre
Diablo III
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja