Nintendo NX: júniusban bejelentés, ősszel megjelenés

2016. január 06.
2.6331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb érdekes pletykák láttak napvilágot a Nintendo csapatához közeli forrásokból, így Junko Yamamura, egy jól ismert japán elemző szerint az idei év minden szempontból a Nintendo NX éve lesz.

Ez emberünk szerint annyit jelent, hogy a Nintendo szerinte március és május között már felvázolja az új konzol koncepcióját a rajongók előtt, majd júniusban be is mutatják azt a nyilvánosság számára - vélhetően az E3-on -, de még az idén a megjelenésre is sor kerülhet, szerinte körülbelül október és november magasságában.

Az elemző szerint bár az NX nem kapcsolódik a jelenlegi Nintendo-masinákhoz, avagy nem valamelyiknek az újabb generációs kiadása lesz, összességében mégis azt várják tőle, hogy a 3DS és a Wii U eladásait is alaposan befolyásolja majd a premierkor.
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy valami nagy dobás lesz ez a Nintendo-tól. Megint kitaláltak valami nagy újdonságot és szerintem összehozzák valahogy egy térbe az összes konzoljukat.

válasz erre

drift3r91

1 éve, 4 hónapja

Nekem sose volt, de aki benne van a témában biztos el lesz ájulva, itt úgysem a hardver volt a lényeg, ha jól tudom.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja

Én nagyon kíváncsi vagyok a külsőre és a belsőre is egyaránt.
Akkor már csak ezért megint megéri nézni az E3-at.

válasz erre

nefaria

1 éve, 4 hónapja

Nagyon sok sikert kívánok a Nintendo-nak az új konzolhoz! Az eddigi információk alapján, én úgy érzem, hogy az ős-Nintendo fanokat nem fogják majd meg vele, mert egyelőre nagyon hardcore gamer dolognak ígérkezik.

Viszont belépő lehet nekik a két sivális piacára.

válasz erre

wegh

1 éve, 4 hónapja

Egyre kíváncsibb vagyok rá, remélem tényleg olyan jó lesz, mint állítják...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 
Imperator profilja1000feri profiljaManiac profiljakishege2003 profiljarDAVE profiljaLaci721 profiljaQhue profiljaszattila profiljagery1113 profiljatomika00 profilja