Nintendo 3DS árcsökkentés ősszel, új Zelda megjelenés év végén?

2016. február 27.
3.8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes hírek - egyelőre még csak pletykák - kaptak szárnyra a NeoGAF fórumán a Nintendo háza tájáról, a japánokhoz közeli forrásokból ugyanis két kiemelkedően érdekes dolog is felmerült a kiadó idei terveiről.

Ennek megfelelően megtudtuk például, hogy idén ősszel, az ünnepi szezon kezdetére időzítve a Nintendo állítólagosan egy alapos árcsökkentést tervez a 3DS kapcsán, amiről sajnos még nem tudjuk, hogy időszakos, tehát csak az ünnepekre lesz-e érvényes, vagy végérvényes mérséklésről van szó, de utóbbit valószínűbbnek tartjuk.

Már csak azért is, mert a pletykák szerint idén még a Nintendo NX is elrajtolhat majd, méghozzá rendkívül erős kezdőcímekkel a középpontban, amelyek közül a pletykák kiemelték az új The Legend of Zelda-játékot, melyet bár korábban Wii U-ra terveztek be, azonban elcsúsztatták azért, hogy az újgenerációs platform egyik első nagy dobása lehessen.
2 hozzászólás

totyak

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Mindössze annyit várok az új konzoltól, hogy erőben felvegye a versenyt a mostaniakkal és ne csak a Nintendo állandó címei jöjjenek rá, hanem legyen nyitott és könnyen fejleszthető, hogy minden érdekes cím megjelenhessen rajta.

válasz erre

zender

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Ha normális árra menne le a 3DS, beruháznék, mert azért van pár game ami nekem nagyon bejön.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljaiPet profiljaHellblade profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaMonyo profilja