Ninja Gaiden Sigma 2: Még október előtt megjelenik Észak-Amerikában (Update)

2009. július 28.
1.5461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Tecmo Koei végre kinyögte a Ninja Gaiden Sigma 2 észak-amerikai megjelenési dátumát, amely még október beállta előtt megesik majd, a kiszemelt nap pedig szeptember huszonkilencedike, ami bizony kereken két nappal megelőzi a japán premiert, október elsejét.

Hogy mikor kapunk mi az Xbox 360 exkluzív Ninja Gaiden II, PlayStation 3 remake-ből? Ezzel az információval sajnos továbbra is adósak maradtak a Tecmo Koei-nél.

Az amerikaiak nem csak, hogy előbb vehetik kézhez a saját kópiáikat, de még előrendelési bónusszal (letölthető kosztüm, mini guide, in-game képregény) is meg lesznek bombázva, így eddig látszólag ők járnak majd a legjobban. Hozzánk várhatóan október magasságában érkezik meg Ryu Hayabusa második, újragondolt és kibővített vérontása, persze ez még abszolút csak tipp szinten említendő addig, amíg az illetékesek be nem jelentik az öreg kontinensre vonatkozó pontos dátumot. A felpiszkált Ninja Gaiden II két újabb játszható karakterrel, Ayane-val és Momiji-vel, valamint offline és online kooperációs lehetőséggel érkezik, kizárólag PlayStation 3-ra. Az európai dátummal még visszatérünk, srácok.

Update: A Tecmo Koei legfrissebb bejelentése szerint az európai verzió október másodikán, azaz csupán egyetlen nappal a japán premier után érkezik meg az öreg kontinensre. Az Európa ez esetben az Egyesült Királyságot takarja, de ez már így pontos és végre megbízható, ezzel tessék mostantól számolni.


Ninja Gaiden Sigma 2: Még október előtt megjelenik Észak-Amerikában (Update) - 2. kép


Ninja Gaiden Sigma 2: Még október előtt megjelenik Észak-Amerikában (Update) - 3. kép


Ninja Gaiden Sigma 2: Még október előtt megjelenik Észak-Amerikában (Update) - 4. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljamarco profiljaRobi022 profilja