Ninja Gaiden Sigma 2: E3 Trailer

2009. június 02.
2.5241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Team Ninja, Tomonobu Itagaki nélkül is boldogulni látszik, egyelőre úgy fest, hogy a Ninja Gaiden sorozat folytatódhat egy harmadik, multiplatform epizóddal, ám előtte még idén ősszel berobban a PlayStation 3-at elkerült második felvonás, bővített, azaz Sigma-sított verziója.

Új arcok is csüngnek a pengék végén, a kihívás pedig nem köpi arcul régi önmagát, ismét kőkemény akciókra számítunk, japános, hack'n'slash őrületben.

A Tecmo-nak még nem sikerült eldöntenie a pontos megjelenési dátumot, legalábbis a legújabb mozgókép továbbra is őszi megjelenést ígért, konkrét hónap nélkül. Végül azért csak összehozzák a srácok ezt a sokat irigyelt második felvonást, jó döntés született a Tecmo-nál, meglágyították a rajongók szívét. Akkor jöhet a Dead Or Alive multiplatformosítása is, abból kérünk szépen.

#tv#
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 2 hónapja és 1 napja

Szóhoz sem jutok, gyönyörű, a végtagok most már szakadnak, lesz 2 új irányítható karakter, plusz Rachel, aki az elsőben is benne volt és persze ott van Ryu. Csak ne legyen cenzúrázva, mert akkor USA verziót fogok venni.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja