Ninja Gaiden: Dragon Sword: A vártnál korábban

2008. május 21.
1.9381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A játékok megjelenései leginkább távolabbi időpontokra szoktak csusszanni, ám a Nintendo fanok szerencsés helyzetben vannak, hiszen a DS exkluzív Ninja Gaiden: Dragon Sword a vártnál korábban érkezik az európai boltok polcaira.

A mostanáig érvényben lévő június 27.-e tehát már a múlté. A Team Ninja csapatának aranykezű mesterei egy igazán izgalmas kalanddal készülnek megajándékozni minket a nagy N-es zseblakón, hack'n'slash őrülteknek szigorúan kötelező.

Nem csak a DS tulajdonosok örvendezhetnek, hiszen Ryu Hayabusa az Xbox 360-as tábort is meglátogatja, szintén júniusban, feltételezhetően utolsó alkalommal, hiszen mint tudjuk, a játék nagymestere, Tomonobu Itagaki a Ninja Gaiden II-vel pontot tett a sorozat végére. A Tecmo tehát más aktuális kedvencek után néz. Talán egy újabb Dead Or Alive, esetleg Fatal Frame van készülőben, vagy netán egy merőben eltérő anyagon mesterkednek? Nem tudni, de amihez ők nyúlnak, az bizony arannyá változik.

A Ninja Gaiden: Dragon Sword tehát a vártnál korábban, június 12.-én landol az öreg kontinensen a UbiSoft gondozásában. A játékban 13 területet járhatunk majd be és természetesen aktív Stylus támogatást is kapott a remekmű. Aki tehát szereti a távol keleti csépelős anyagokat, melegen ajánljuk, hiszen elsőrangú lesz az stuff. Sayonara!

Ninja Gaiden: Dragon Sword
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja