Ninja Gaiden 2: Új módozat érkezik hamarosan

2008. július 10.
1.6741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Team Ninja hack'n'slash remeke hamarosan egy újabb, letölthető módozattal fog gyarapodni, tudtuk meg a Microsoft-tól a mai nap folyamán.

Ryu Hayabusa második és egyben utolsó önálló kalandja június elején debütált, kizárólag a redmondiak masináján és őszintén szólva nem volt minden körben olyan meleg a fogadtatása. Ennek ellenére egy remek kaszabolós akcióval gazdagodott az Xbox 360 kínálata és hamarosan 800 Microsoft pontért megfejelhetjük a játékot egy újabb módozattal.

A produktum szavatosságának növelésére kiváló alternatíva az utólag, letölthető formában terjesztett kiegészítő, sok korábbi anyagnál találkozhattunk már a megoldással. Július 25.-én a Ninja Gaiden 2 is megkapja a maga adagját egy extra módozat képében, amelyet 800 Microsoft pontért bocsájt áruba a redmondi óriás, az Xbox LIVE felületén.

Az úgynevezett Mission Mode, 25 mini-kihívássorozatot adagol az alapjátékhoz, amelyekben a minél magasabb pontszám elérése lesz a cél. Persze különféle szabályok is nehezítik majd a küldetéseket. Maradj életben amíg tudsz és ehhez hasonló kikötések próbálják a kihívás szintjét megnövelni. Más-más szabályok és feltételek között kell majd a játékosoknak teljesíteniük.

Az elért pontszámok felkerülnek a Leaderboard-ra, ahol a barátok megszemlélhetik azokat, valamint kis is hívhatják a legjobb eredményeidet, hogy megdöntsék a dédelgetett rekordjaidat. A kiegészítő tehát Július 25.-étől lesz megvásárolható, letölthető, 800 Microsoft pontért, ami pénzben nem egészen 10 Euro. Ha kedvet kaptatok hozzá, akkor lessétek meg.
1 hozzászólás

angol26

10 éve, 2 hónapja és 8 napja

bohózat? hogy jön az ide? mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja