Ninja Gaiden 2: Hivatalosan is megerősítve a júniusi megjelenés

2008. április 23.
2.3211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bár már korábban jeleztük Felétek, hogy az Xbox 360 exkluzív Ninja Gaiden 2 június 6.-án kerül a polcokra Európaszerte, a Microsoft egy hivatalos sajtóközleményben is megerősítette, hogy Ryu Hayabusa legújabb vérontása a beígért időre, rendben megérkezik.

Grátiszba kaptunk egy box shot-ot és egy remek fotót Tomonobu Itagaki nagymesterről, melyet odabent máris megtekinthetsz a hivatalos sajtóközleménnyel egyetemben.

A Microsoft bejelentette, a legendás Tomonobu Itagaki vezette, Team Ninja fejlesztőcsapat legújabb játékának, a Ninja Gaiden 2-nek megjelenési időpontját. A csak az Xbox 360 platformon megjelenő játék, Európában 2008 június 6-tól kerül az üzletek polcaira, 16 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A játékban visszatér Ryu Hayabusa, hogy megbosszulja klánját és megmentse az emberiséget a pusztulástól. Ebben a tartalmas és izgalmas történetben végigkövethetjük Ryu nemes harcát a becsületért, többek között olyan fantasztikusan kidolgozott helyszíneken, mint New York és Tokió. A játékosoknak el kell sajátítaniuk a ninja harcmodort, az ősi akrobatikus elemekkel fűszerezett mozgáskultúrát és az összes halálos ninja fegyver használatát. Az új játékmenet több újdonságot kínál a már tapasztaltabb Ninja Gaiden játékosok számára is és számos kihívást tartalmaz a sorozattal csak most ismerkedőknek is .

Box Shot


Ninja Gaiden 2: Hivatalosan is megerősítve a júniusi megjelenés - 2. kép



Tomonobu Itagaki


Ninja Gaiden 2: Hivatalosan is megerősítve a júniusi megjelenés - 3. kép



Korábbi kapcsolódó hírünk: Ninja Gaiden 2: Nyáron érkezik
1 hozzászólás

angol26

10 éve, 2 hónapja és 7 napja

És utána még párszor.....

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja