Ninja Blade: Vizuális betekintő

2008. szeptember 05.
1.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A From Software nem rég leleplezett játéka jövőre csatlakozik az Xbox 360 egyre nagyobbra duzzadó felhozatalához.

A Ninja Blade kizárólag a redmondiak konzoljára fog csak megjelenni, valamikor 2009-ben, pontos dátum továbbra sincs kitűzve, ám látnivalókkal alaposan felszerelkeztünk. A csöppnyi debüt videó után hi res állóképek következnek, amelyek mélyrehatóbb bepillantást engednek a készülő alkotásba. Egy kis Shinobi, egy kis Ninja Gaiden, egy kis Devil May Cry és máris összeállt a kész termék.

Az első benyomások hamar lejöttek a játékról, ehhez elég csak pár pillantást vetnünk a bemutatkozó videóra, valamint az alant kiszögezett screenshot-okra. A Shinobi-tól az alapötletet kölcsönözte, a Ninja Gaiden volt a stílus múzsája, valamint a Devil May Cry ihlette a groteszk teremtményeket. Ügyesen összelopkodott alkotóelemek sokaságából egy kiváló anyag születhet, ám a Ninja Gaiden trónja aligha lenne veszélyben. Tomonobu mestert nem könnyű legyűrni.

Az urbánus környezet, nevezetesen Tokyo al és "felvilága" számos izgalmas akciót tartogat számunkra. A kérdés többször is felmerül. Vajon mit keres egy rég letünt korszak bérgyilkosa egy modern metropoliszban, aki ráadásul úgy motorozik, mint egy vérbeli rocker és úgy hintázik a felhőkarcolók között, mint maga a Csodálatos Pókember? Erre is bizonyára megkapjuk a választ. Ezúttal ez a termés, leskelődjetek egy kicsit, megéri.


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 2. kép


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 3. kép


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 4. kép


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 5. kép


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 6. kép


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 7. kép


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 8. kép


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 9. kép


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 10. kép


Ninja Blade: Vizuális betekintő - 11. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt