Ninja Blade: Videó dömping

2008. december 01.
3.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Tecmo, Ninja Gaiden saga-ja véget ért, legalábbis, egy időre biztosan, de a szeletelő mániások tovább onthatják a vért, hiszen a From Software pótolni készül a hézagot, a jövőre érkező Ninja Blade játékukkal.

A helyszín, napjaink Tokyo-ja, ahol egy alfa-féregnek nevezett jelenség szedi áldozatait. A világ egyik legnépesebb városának lakossága komoly veszélyben van, de ügyeletes héroszunk ezúttal is akad, aki szembeszáll a gonosszal.

A töténet sablonos, erőssége nem ebben lesz keresendő. A látvány és a játékmenet adják majd a Ninja Blade sava, borsát. A Ninja Gaiden hack'n'slash vonalán mozogva, úgynevezett QTE (Quick Time Event) momentumokat is megvillant majd.

Főhősünk a klasszikus ninja szerepében díszeleg majd, emellé társul némi különleges technika is. Ninja Vision képességével például felmérheti az ellenfelek gyenge, sebezhető pontjait, valamint rejtett átjárókat és információkat gyűjthet segítségével, a környezetéről.

A Todomé Attack pedig egy olyan kivételes képesség, amellyel a mutáns monster-ek szívét, magját tudjuk végzetes csapásokkal ostromolni. A két ninja specialitás segít felvennünk a harcot, a modern metropolisz lakossága védelmében.

A Ninja Vision hátulütője az, hogy amikor igénybe vesszük a tudást, sokkal sebezhetőbbé válunk, ügyesen és körültekintően javallott alkalmazni a hasznos ability-ket. Fegyverekből sem szenvedünk hiányt, azok alkalmazása szintén taktikát igényel, ki kell tapasztalnunk, hogy melyik szituációban, melyik a leghatásosabb pusztító alkalmatosság.

A From Software játéka Xbox 360-as exkluzivitást élvez és valamikor januárban debütál a Japánoknál. Érkezett egy halom videó, természetesen gameplay mozzanatokkal teletömve, szemlélődjetek, mert egy igen kellemes darabbal állunk szemben.

#tv#
#tv2#
#tv3#
#tv4#
#tv5#
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 9 hónapja és 20 napja

Hadjuk!mosolygó smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 8 hónapja és 24 napja

Januárig már olyan sokat nem hinném, hogy javulna a grafika, de így nekem nem tűnik ez cseppet sem rossznak. Azt vegyük figyelembe, hogy a Tecmo Ninja Gaiden-je egy grafikai gyöngyszem volt, egy etalon, csakúgy, mint a Dead Or Alive 4. A From Software nem hiszem, hogy valaha is képes lesz legyűrni a Team Ninja-t grafikai tudás terén, de a játék ettől függetlenül komolynak tűnik. Én ennyiből már szó nélkül megvenném, ha nem lennék elvetemült PlayStation hódoló és beújítanék egy 360-ra. Majd sárgulok a irígységtől, mint a Ninja Gaiden 2 miatt.

válasz erre

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 24 napja

hát nem valami szép, de biztos javulni fog.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja