Ninja Blade: Októberben PC-re is ellátogat

2009. szeptember 25.
3.4111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Idén áprilisban született meg a From Software és a Microsoft Game Studios közös gyermeke, a Ninja Blade.

A redmondi óriás nevének feltűnéséből már kikövetkeztethető, hogy a megcélzott platform az Xbox 360 volt. A játék jött, látott, azonban a kritikusokat nem győzte meg, hiszen irományaikban egy közepes minőségű alkotásról festettek képet. Normális esetben a történetnek itt vége szakadna, azonban egy tündér megkopogtatta a nagyvezírek buksiját, és lágy hangon fülükbe suttogta a varázsszót: PC Gaming Alliance. Aminek, mint tudjuk, a Microsoft is tagja, és ezt a jelentős státuszt úgy hálálták meg az utóbbi években, hogy a 2007. novemberi Gears of War óta kiadtak, nos, kereken 0 darab játékot PC-re.

Most pedig, fejükre glóriát illesztve, túlvilági dicsfényben sütkérezve elhozzák nekünk a hack'n'slash műfajba illeszkedő Ninja Blade-et. Ha kedves olvasóink közül valakinek van ötlete, hogyan tudná a PC-s társadalom a háláját legjobban kimutatni, kérem, ne tartsa magában.

A portolást az orosz ND Games csapata végzi, és a hírek szerint már közel állnak munkájuk végéhez, ugyanis októberre ígérik a személyi számítógépekre optimalizált verziót. A produktumban egy Ogawa nevezetű egyén hacukájába bújhatunk bele, aki - talán nem meglepő módon - egy nindzsa, és éppen Tokióban tartózkodik üzleti ügyben. Milyen üzlet? Részleteket nem árulnék el, de szerepel benne egy metropolisznyi kiirtandó szörny, némi vírus, falonfutás, spéci nindzsa fegyverek és trükkök. Jól hangzik? Mivel PC-n meglehetősen kevés az ilyen jellegű szösszenet, akár még jól is elsülhet a dolog.
2 hozzászólás

Dru

15 éve, 10 hónapja

marco írta:
Bizony, a Microsoft nem nagyon kényeztette el a pc-seket az elmúlt években. Nagyon nyomják a dobozt!mosolygó smiley
Nah jah. És őszintén szólva, felőlem folytathatták is volna ezt. Nem értem, mi értelme van pont ezt a játékot portolni, amely nem kiemelkedő, ráadásul pedig olyan stílust képvisel, amely sosem volt igazán otthon PC-n. Nem jósolok neki nagy sikert, de arra pont jó lesz, hogy a kalózokra fogják a gyenge eladásokat, és jöjjön, a látjátok, ezért nem adunk ki pc-re játékot szöveg.

válasz erre

marco

15 éve, 10 hónapja

Bizony, a Microsoft nem nagyon kényeztette el a pc-seket az elmúlt években. Nagyon nyomják a dobozt!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja