Ninja Blade: Ingyenes demó szilveszterre

2008. december 27.
3.8351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A From Software Ninja Blade-je kilövésre kész, persze még csak demó szinten, a teljes agymenés jövőre érkezik, valamikor az év első negyedében, január, február magasságában.

A zsákbamacska effektus elkerülése ezúttal is megoldható, két nap múlva tölthető az ingyenes próba verzió. A játék egyetlen, ám óriási szépséghibája továbbra is az only in Japan megjelenése, ennek fényében a demonstrációs kör is kizárólag a japán Xbox LIVE-on lesz elérhető.

A From Software szilveszterre egy Ninja Blade demóval kedveskedik a hack'n'slash megszállottaknak, amelyet januárban, legkésőbb februárban egy teljes verziós, retail megjelenés követ a sorban. A Ninja Gaiden farvizén a köztudatba sikló kaszabolás szájtátós látvánnyal, tömény akcióval, Quick Time Event megmozdulásokkal és számtalan különleges ninja képességekkel színesíti az összképet.

Továbbra sem biztos a Ninja Blade Japánon kívüli sorsa, de a stílusnak szerte a világban hatalmas a rajongói bázisa, erre való tekintettel várjuk a bejelentést, reméljük, hogy nem potyára. Japán account, japán LIVE, december 29.-e, Ninja Blade demó. Pár friss képanyag minta gyanánt, tessék lepacsizni velük, nem terem minden stúdióban ilyen ütős szeletelés.


Ninja Blade: Ingyenes demó szilveszterre - 2. kép


Ninja Blade: Ingyenes demó szilveszterre - 3. kép


Ninja Blade: Ingyenes demó szilveszterre - 4. kép


Ninja Blade: Ingyenes demó szilveszterre - 5. kép

2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 26 napja

Csö. Nem tudom kinek van meg de nem tunná nekem elküldeni postán Sonkád Dózsa gy.u.22.menő smileykacsintó smileyröhögő smiley

válasz erre

Rambo

16 éve, 7 hónapja és 19 napja

Kíváncsi leszek erre a játékra, eddig videók alapján nem nagyon jön be, mert nagyon sok a QTE, de nagyon nagy hack'n'slash fan vagyok, szóval még mindig reménykedem. mosolygó smiley Csak kár, hogy X360 exklúzív. szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja