Ninja Blade: Hat percnyi ízelítő

2008. december 16.
2.4991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Otogi készítőinek legújabb játéka, az Xbox 360 exkluzív Ninja Blade január végén támadja be a japán játékpiacot, a Tecmo Ninja Gaiden-jének nyomdokain haladva.

A From Software otthonosan mozog a megcélzott műfajban, hiszen nem kisebb címeken dolgoztak korábban, mint az Xbox kizárólagosságot élvező Otogi sorozat, vagy a Tenchu széria. Aktuális sikervárományosuk sem távolodik el túlságosan a témától, a főszerepben ismét egy állig felfegyverkezett ninja díszeleg, aki halált megvető bátorsággal és különleges képességeivel száll szembe a Tokyo-t ostromló gonosszal.

A környezet urbánus, a napszak pedig kőkemény éjszaka. Ilyen körülmények között kell hősünknek felvennie harcot a sötét erőkkel, akik a távoli szigetország egyik legnépesebb városát szemelték ki egy kis népirtással fűszerezett garázdálkodásra. Ninja Vision, Ninjutsu, QTE kombók és masszív szeletelés vár a Ninja Blade leendő tulajdonosaira.

Megjelent egy hat perces videó prezentáció, hack'n'sash őrülteknek kihagyhatatlan, de nem árt ha az akció kedvelői is szemeznek vele egy romantikusat, megelőlegezzük, hogy remek kaszabolásnak nézünk elébe. Kérdés, hogy persze mikor, egyelőre európai megjelenésről tudomásunk szerint nem esett szó. Nagy hiba volna ki nem adni egy ilyen komolynak ígérkező anyagot, reméljük, hogy ezt a kiadó is véli majd.

Egy kis Shinobi, jó adag Ninja Gaiden, némi Devil May Cry után érzet és egy marék God Of War esszencia ötvöződik a From Software januárban debütáló, akció játékában...

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja