Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - Extra tartalmakkal érkezik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra

2013. március 21.
2.6381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Team Ninja legfrissebb bejelentései szerint nem a Nintendo Wii U-ra érkező Ninja Gaiden 3: Razor's Edge ígérkezik a játék eddigi legteljesebb kiadásának, terveik szerint ugyanis a PlayStation 3-ra és az Xbox 360-ra megjelenő átirat a Wii U-s tartalom mellett további extrákat is tartalmazni fog.

Ezek között többnyire természetesen apróságokat találunk, így például újabb fegyvereket, valamint képességeket, amelyeket Ryu Hayabusára aggathatunk majd a sikeresebb és brutálisabb kombók, valamint összecsapások kivitelezésének érdekében.

A PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatok azonban így is tartalmazni fognak egy rajongócsalogató lehetőséget, amint ugyanis kiderült, nem kevesebb, mint 100 Ninja Trials található majd meg az alkotásban, amivel a fejlesztők szerint igazi maratont rendezhetünk csak a kihívásokból. A Ninja Gaiden 3: Razor's Edge megjelenésére továbbra is április elején számíthatunk.
Ninja Gaiden 3: Razor's Edge ígérkezik a játék eddigi legteljesebb kiadásának, terveik szerint ugyanis a PlayStation 3-ra és az Xbox 360-ra megjelenő átirat a Wii U-s tartalom mellett további extrákat is tartalmazni fog.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 14 napja

Na ez egy jó hír! Alig várom!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 14 napja

Szerintem pont WiiU-n kellenének ilyen csalogató dolgok de mindegy...

válasz erre
Ninja Gaiden 3
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja