Nincs karácsony szex nélkül

2005. december 24.
48.5871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Közép-Európa egyik legnagyobb célzott online reklámértékesítője, az ETARGET felmérést készített a felhasználók karácsony előtti internetes szokásairól.

Felméréséből kiderült, hogy a magyarok karácsonykor is buják, hisz a 10 legkeresettebb szó között előkelő helyen végzett a sex, szex és pornó szó is. A Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon önálló internetes társaságként működő ETARGET a mai napig 13 jelentős magyar portállal áll szerződésben, melyek napi látogatottsága összességében meghaladja az 1 000 000-t.

Az érintett portálokon összesített, mindig frissített 100 legkeresettebb kulcsszó az ETARGET honlapján folyamatosan fellelhető. A most befejezett, elmúlt 7 napra vonatkozó felmérésből kiderült, hogy a magyarok többsége ajándékokat, képeslapokat és karácsonnyal kapcsolatos dolgokat keres a világhálón, ám úgy tűnik az ünnepek izgalma másra is átterjed. A pornó, valamint szex szó -mind a magyar, mind az angol helyesírással- olyan népszerűségnek örvend, hogy még a karácsony sem tudja kiszorítani a 10 legnépszerűbb szó közül. Gyakori ezen szavak üzlettel, webshoppal való társítása is, így ne lepődjünk meg ha kedvesünktől pikáns ajándékot kapunk. A statisztikák szerint erre nagy esélyünk van!

Ebben a cikkben le vannak tiltva a hozzászólások.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja