Nincs Modern Warfare 3 Prestige Edition - Infinity Ward

2011. szeptember 19.
2.0641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Számtalan gamer edzi lelkét és pénztárcáját jó ideje pusztán azért, hogy mihelyst alakot ölt a Prestige nevezetű kiadás, ők menten rávethessék magukat.

Ámde hogy, hogy nem, a fejlesztő Infinity Ward szemlátomást idén nem készül hagyományos csecsebecséjével a cím harmadik képviselőjéhez, s még mielőtt félreértések adódnának ebből a heves vitát kiváltó eseményből, maga Robert Bowling is a helyszínre sietett, hogy csírájában fojtsa el ennek lehetőségét: a vállalat fejese nyilatkozat formájában szögezte le ezt a felettébb aggasztó tényt.

A franchise elkötelezett hódolóinak idén nem lesz miért olajfúró kutat telepíteniük a kert végében, a Modern Warfare 3 oldalán ugyanis nem galoppozik majd ott az aranyárban lévő kiadás. Ideje megbarátkoznunk a gondolattal, hogy az éjjellátó és hasonlóan sportszerűtlen társai ez alkalommal nem bukkannak fel a harcmezőkön.

Robert Bowling a Twitteren tette közzé a hírt, miszerint idén a Modern Warfare 3 nem kap egyebet, mint a már megnevezett Hardened Edition, ami várhatóan 99 dollárunkat fogja felemészteni.
1 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 8 hónapja

Jaj de sajnalom! (ironia... )

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profilja