Nincs tervben Switch-es változat a Metro Exodus-ból

2018. június 22.
10.9761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Várható volt, hogy a Metro Exodus egyaránt gyönyörűen fog kinézni Xbox One X és PlayStation 4 Pro konzolokon is, de aki esetleg abban reménykedett, hogy a játék jöhet a közeljövőben Nintendo Switch-re, annak sajnos rossz hírünk van.
Advertisement

A Deep Silver fejese, Huw Beynon nyilatkozott a GamingBolt magazinnak, ahol bár konkrét számot nem közölt a felbontás és framerate kapcsán a PlayStation 4 Pro esetében, de megerősítette, hogy nem csak Xbox One X-en fog gyönyörűen muzsikálni a Metro Exodus. Jött ezután a hideg zuhany a Nintendo marokkonzol birtokosoknak, ugyanis Beynon elmondta, hogy szeretnének most a megjelölt célplatformokra koncentrálni, így Switch-es változat jelenleg nincs tervben.

Beynon kiemelte, hogy azt a fajta vizualitást, amit a Metro Exodus megjelenít, nehéz feladat lenne optimalizálni a Switch-re. Persze nem zárja ki ez annak a lehetőségét, hogy akár a jövőben mégis megpróbálkozzanak a játék hibridkonzolra való elkészítését, de jelenleg nem érdemes tűkön ülve várni. A Metro Exodus 2019. február 22-én jelenik meg Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra.
Metro Exodus egyaránt gyönyörűen fog kinézni Xbox One X és PlayStation 4 Pro konzolokon is, de aki esetleg abban reménykedett, hogy a játék jöhet a közeljövőben Nintendo Switch-re, annak sajnos rossz hírünk van.'>
2 hozzászólás

Tommy

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Felesleges is. PC kell. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nem is vagyok rajta meglepve. Minek? Egy tonna rész megjelent már.

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Korpácsi pierre  profiljamarco profilja