Nincs tervben béta a Cyberpunk 2077-hez

2019. február 25.
4.1371
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ritkán van olyan játék, melynek fejlesztőihez már hajítanánk is a köteg pénzt, annyira megbízunk bennük, de szerencsére a CD Projekt Red kiépített egy olyan reputációt magának, ami után egyáltalán nem aggódunk afelől, hogy a Cyberpunk 2077 jól fog sikeredni.

Ha valaki esetleg még sem szavazna előre bizalmat a játéknak, és szívesen kipróbálná megjelenés előtt, hogy kiderítse, vajon neki való-e a lengyelek új alkotása, vagy esetleg már olyan szinten nem bír várakozni, hogy szívesen bétázna egyet, nos, azoknak rossz hírünk van, lévén a CD Projekt Red Twitteren válaszolt egy rajongói kérdésre, miszerint nincs tervben semmiféle béta a játékhoz.

Persze egy egyjátékos mókából nem is feltétlenül várna az ember bétát, ellenben ne feledjük, hogy többjátékos részleggel is büszkélkedni fog a Cyberpunk 2077, amihez akár simán kirakhatnának egy tesztkört a publikum elé. Ez még a jövő zenéje, egyelőre dolgozzanak rajta nyugodtan, a mai játékiparban már túl sok félkészen kiadott szoftverhez volt szerencsénk...


4 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 6 napja

Én azért a bizti kedvéért megvárom, hogy megjelenjen és megnézek pár videót. Valahogy szerintem mást várok, mint amit adni tudna.

válasz erre

WarriorAutobot

5 hónapja, 6 napja

Ez az a cég amitől nyugodt szívvel rendelnék elő olyan játékot amit még be sem jelentettek!
Ezen is gondolkodom hogy előrendelem, de még gondolkodom rajta.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 1 hete

Megbízható csapat, bízom benne, hogy nem is lesz rá szükség.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 1 hete

Nem gond, megvárjuk vele a teszteket.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaPajti24 profiljababem profiljagery1113 profilja