Nincs tervben a Scalebound feltámasztása

2019. május 07.
2.8871
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Scaleboundot a mai napig siratja a játékosok java része, amit aztán végül 2017-ben elkaszáltak, viszont nemrégiben felsejlett, hogy akár a Nintendo Switch exkluzivitásában térhet vissza az egykoron még Xbox One-exkluzívnak szánt szoftver.

Atsushi Inaba viszont, a Platinum Games atyaúristene megerősítette, hogy nem szerepel a jelenlegi terveik között a Scalebound feltámasztása, sőt Inaba még odáig is elment, hogy nem érzi jogosnak, hogy mindenki a Microsoftot szidja amiért végül nem készült el a játék.

Szerinte ugyanis mindkét oldal egyaránt hibás volt, és ők is ugyanúgy megérdemlik az ekézést, mint a redmondiak. Inaba azt állítja, hogy ők is teljesíthettek volna jobban a fejlesztés során és a Microsoft is intézhette volna jobban a kiadói feladatait, éppen ezért elég nehéz volt nekik végignézni, ahogy mindenki a Microsoftot ócsárolja ennek kapcsán.

A komplett interjút elolvashatod ITT.
2 hozzászólás

Mordorer

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Szomorú hír ez. Nem volt egyedi játék, de szerettem nagyon, össze volt rakva rendesen.

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Oké, mindenki hibás. És? Ettől miért nem lehet megcsinálni?

válasz erre
Scalebound
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaRobi022 profiljakylx profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja