Nincs megállás, újabb nevek csatlakoztak a Jump Force karaktergárdájához

2018. december 18.
6.8911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Most már nem lepődünk meg, hogy esetlegesen egy-egy újabb karaktert jelentenek be a Jump Force-hoz, őszintén szólva az sem lenne meglepetés, ha arról érkezne hír, hogy valamiféle rekordot dönt a Bandai Namco ezzel az orbitális szereplőgárdával.

Ismételten a japán V-Jump magazin szivárogtatott, jelen esetünkben pedig Boa Hancock került bejelentésre a One Piece-ből, de itt van nekünk Renji Abarai a Bleach-ből, illetve sokak örömére Trunks is bekerül a játékba a Dragon Ballból.

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, gameplay anyagot később várhatunk, vélhetőleg még a héten jön valamiféle bemutató videó, közben pedig teljes nyugodtsággal meg lehet tippelni, hogy vajon jövő héten hány új karaktert fognak leleplezni, merthogy az nem is kérdéses, hogy megint jönni fog valamilyen bejelentés.
Jump Force-hoz, őszintén szólva az sem lenne meglepetés, ha arról érkezne hír, hogy valamiféle rekordot dönt a Bandai Namco ezzel az orbitális szereplőgárdával.'>
2 hozzászólás

Imperator

5 éve, 8 hónapja és 22 napja

De nemár hogy a karik fele a DB-ből meg OP-ből van, imádom a két sorozatot de rengeteg ismert verekedős sorozat van még amiből bőven lehetne válogatni.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 8 hónapja és 22 napja

De jó. röhögő smiley

válasz erre
Jump Force
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja