Nincs kizárva a Detroit: Become Human folytatása

2018. június 24.
13.3451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem mindig tud jól elsülni egy nagy sikert övező játék vagy film folytatása, hisz a közönség már elvárásokkal tekint a második részre, de úgy tűnik, hogy ez a Quantic Dream csapatát nem nagyon rémiszti meg.

A Detroit: Become Human nagyon hamar tett szert hatalmas népszerűségre, ami nem is csoda, elég ha a fejlesztőcsapat Quantic Dream előző munkáját, a Heavy Rain-t nézzük, ami szintén egy minőségi produktum volt. A Quantic Dream fejese, David Cage tartott Reddit-en egy kérdezz-feleleket, ahol elmondta, ha lesz ötletük egy esetleges Detroit: Become Human folytatásra, akkor megcsinálják.

Cage továbbment, miszerint nem szeretnének könnyű pénzt kicsikarni egy összedobált folytatással, ha lesz a csapatnak elég ideája és lelkesedése, akkor nekiállnak. DLC-k terén annyit tudott nyilatkozni az úriember, hogy dönteniük kell, hogy az első részt bővítsék, vagy egy folytatással gyarapítsák a világot, mert a Detroit: Become Human világa szerinte is sok elmesélni valót tartogat még.
5 hozzászólás

Bogi92

1 éve, 7 hónapja és 1 napja

Én személy szerint, imádom ezt a játékot, nagyon jól sikerült. Maga a története is tetszik, illetve a karakterek is nagyon ötletesek. Ami viszont a karakterek háttér történetét illeti, nem árult el mindent a játék. Rengeteg dolog van benne, amiről nem esett szó, de nagyon sokan kíváncsiak rá. Szóval, szerintem érdemesebb lenne, a régi karakterekkel egy újabb történetet kreálni, vagyis folytatni az eredeti játékot. Nagyon hamar a kedvencem lett, és ezért már nagyon várom, hogy jöjjenek a DLC-k. ?????????

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 1 hónapja

Én már csak annak örülnék ha Detroit-ban játszódna más karakterekkel.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 1 napja

Inkább valami spinoff, valami más típusú játék kéne ugyanebben a környezetben.

válasz erre

Gólem

2 éve, 1 hónapja és 1 napja

Hát, ez a csapat pont nem az amelyik folytatásokban gondolkodik. Engem már az is meglep, hogy egyáltalán szóba került náluk.

válasz erre

Tommy

2 éve, 1 hónapja és 1 napja

Várható volt, gondolom már eleve úgy álltak neki, hogy sorozat legyen.

válasz erre
Detroit: Become Human
18.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profilja