Nincs Half Life 3 és soha nem is létezett!

2017. január 12.
5.3861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Annyira kiverte a biztosítékot a rajongók között az a Game Informer által publikált beszélgetés, amelyben egy névtelen Valve alkalmazott a Half Life 3 prototípusairól beszélt, hogy a lap úgy határozott, elérhetővé teszi a rajongók számára a teljes interjút.

Ebből számtalan dolog kiderült arról, hogy miként is működik a Valve vállalati kultúrája, ezáltal megtudtuk például, hogy nincs és soha nem is létezett gyakorlatilag a Half Life 3, noha tény és való, hogy az elmúlt években számtalan alkalmazottnak eszébe jutott mindez a cég berkein belül.

Az interjúból megtudtuk, hogy legalább tucatnyi olyan eset volt, amikor kisebb csapatok, de volt, hogy egy 40 fős brigád is azzal vonult a Valve vezetése elé, hogy van egy kész elképzelésük a Half Life 3 kapcsán, azonban ezek a projektek rendszerint nem kaptak támogatást a fejesektől, így lassacskán elhaltak.

A névtelen forrás szerint, ha voltak is emberek, akik nekiláttak odabent a Half Life 3-nak, apránként azt találták, hogy a vezetés átcsoportosította őket, és egyik napról a másikra valami más dolgon kellett dolgozniuk.

A bennfentes szavai szerint a Valve soha nem jelentette be a Half Life 3-at, ami tény és való, ellenben az Episode 3-mal és a megkezdett történet lezárásával akkor is adósok maradtak, hiszen a harmadik epizód bizony be volt jelentve!
a Half Life 3 prototípusairól beszélt, hogy a lap úgy határozott, elérhetővé teszi a rajongók számára a teljes interjút.'>
6 hozzászólás

William

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Egy idióta ez a Gaben

válasz erre

totyak

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Szerintem nem lenne bukás, éppen ellenkezőleg. Olyan régóta várják már az emberek, hogy egy közepes játékkal is tapsikolnának örömükben. A rászánt pénzt napok alatt visszahozná, rengetegen vennék. De hát Valve-nak elég az a lóvé bőven, amit a Steam termel, nem fognak ők már játékok fejlesztésével kínlódni. Én a Portal-t sajnálom nagyon. Az ugyan le lett zárva, de azért reménykedtem egy ideig egy 3. részben.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Most már az a baj vele hogy iszonyatosan nagy az elvárás és még csak hozzá se kezdtek. Szerintem már nem is lenne értelme mert most már csak bukás lehet.

válasz erre

Imperator

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Tény és való, hogy a HL3 helyett a Valve inkább a PC-s piac majdhogynem egyeduralkodójává válására koncentrált, ami sokkal jobban meghatározta az ipart, mint egy HL3 tehette volna. Bár kicsit szomorú, hogy a sorozat, ami igazán megkezdte a Valve útját, ennyire elhagyatott és befejezetlen. Egy episode 3-at még gyorsan összecsaphattak volna, hogy ne egy cliffhangerrel érjen véget a játék, nem is sírnának most annyian a HL3 miatt. Na meg semmi értelme már a HL3nak, hiszen bármit csinálnának vele, a magas hype és a hosszú várakozás miatt csak csalódás lenne.

válasz erre

Gólem

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

A világ legellenszenvesebb figurája lett az évek alatt nekem Gabe. Ezzel csak megkoronázta. szomorú smiley

válasz erre

wegh

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Most tolom újra a második részt. Még mindig király, nem értem miért nem tudnak egy episode 3-at összedobni valami befejezéssel. Legalább le lenne zárva a sztori és békén hagyná őket mindenki...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja