Nincs elfelejtve a H1Z1 PS4-es változata

2016. január 26.
3.5971
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár Chris Wynn, a Mass Effect Andromeda korábbi fejlesztési igazgatója csak alig pár nappal ezelőtt állt munkába a Daybreak Games csapatánál - mint vezető producer - máris nagyszerű híreket hozott nyilvánosságra a H1Z1 kapcsán.

A népszerű zombis játék ugyanis eddig csak PC-re jelent meg, de a készítők hónapokkal ezelőtt PS4-es változatot is ígértek hozzá. Hogy mi a helyzet most ezzel az átirattal?

Chris privát Twitter-oldalán beszélt erről érintőlegesen, így először is mindenkinek megköszönte a kedves és támogató szavakat - ami vélhetően újonclétére utalhat -, de volt egy üzenete azoknak is, akik a PS4-es verzióról kérdezték, ezáltal kiderült, hogy ez sem merült feledésbe, gőzerővel készül a háttérben, és hamarosan bővebb információkkal szolgálnak majd róla.


3 hozzászólás

kpal

4 hónapja, 1 hete

Helye Chris.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 1 hete

Pirosponttal kezdi az új melót, legalább is a játék rajongóinak szemében.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Legalább ezzel megnyugtatták a várakozókat, de még közel se biztos hogy elkészül...

válasz erre
H1Z1
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profiljaRyutheStaR profilja adambalonyi profiljaLaci721 profiljaShaquiry profiljapetike737 profiljaImperator profiljajkotyec profiljaManiac profiljamarco profiljasarakrael profiljaAngryKnight profiljaElisorne profiljaBvektor profiljasupermanvsbatman profilja