Nier: Launch trailer

2010. április 16.
2.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb Square Enix szerepjáték került célegyenesbe a mai napon, lévén a Nier címre keresztelt alkotás megkapta utolsó trailerét, amely kicsit összefoglalja számunkra, hogy mire is számíthatunk ettől az enyhén japános beütésű alkotástól.

Ha címszavakban szeretnénk mindezt elmesélni nektek, akkor talán az epikus történetet, az intenzív harcokat, a jellegzetes megvalósítást, illetve a sok-sok izgalmat emelnénk ki elsőre, ám ha konkrét összképre vagytok kíváncsiak, ajánlatos inkább belekukkantani a hangulatos launch trailerbe, amelyet a hír végén találhattok meg.

A mozgókép ugyanakkor egy feljavított videó, tehát nem pontosan ilyen, de ehhez erősen hasonló látvány fogad majd minket a Nier betöltése után, amely Európában egyébiránt a Nier Gestahlt néven kell keresni a boltok polcain, hiszen minden régióban más és más címmel emlegetik a játékot, így Amerikában csak simán Nier, míg Japánban a Nier Replicant lesz a dobozokra írva. Ha felkeltette a figyelmedet a végeredmény, akkor a jövő héten pénteken már körülnézhetsz az üzletek polcain, akkorra várható ugyanis a program, méghozzá Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

#tv#
1 hozzászólás

popapa

15 éve, 2 hónapja és 20 napja

Akár lehetne a Devil May Cry 5 is! Beleférne!?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja