NieR: Automata - videón az elegáns pusztítás művészete

2017. február 21.
5.2531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb videó látta meg a napvilágot a NieR: Automata kapcsán, aminek köszönhetően több mint két percen keresztül láthatjuk mozgásban a játékot, a fókuszban a harcrendszerrel, valamint az ütközetekhez kapcsolódó képességekkel, fegyverekkel és a többi.
Advertisement

A videóban ennek megfelelően megtekinthetjük a különféle kardokat, a gyakorlatban láthatjuk a kombó-rendszert, de a különféle skillek is megmutatkoznak, mindez ráadásul olyan ömlesztett és intenzív formában, hogy alig győzzük majd kapkodni a fejünket. A NieR: Automata egyébiránt március 10-én jelenik meg PS4-re Európa földjén, de később PC-re is számíthatunk rá.

NieR: Automata - videón az elegáns pusztítás művészete - 2. kép

Sőt mi több, az AllGamesDelta bemutatott egy képet, ami állítólag az alábbi trailer első, időközben törölt változatának végén volt látható, és amelyen azt láthatjuk, hogy talán a PC-s változatra sem kell többet várnunk ennél az időpontnál. Az infó azonban nem hivatalos, szóval kezeljük óvatosan!

Nézd nagyban ezt a videót!



NieR: Automata kapcsán, aminek köszönhetően több mint két percen keresztül láthatjuk mozgásban a játékot, a fókuszban a harcrendszerrel, valamint az ütközetekhez kapcsolódó képességekkel, fegyverekkel és a többi.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 5 napja

Ha jönne egy demo pc-re is, annak határozottan örülnék. Megnézhetném hogy fut.

válasz erre

VaPe

7 éve, 8 hónapja és 6 napja

Komoly dara van!

válasz erre

Tommy

7 éve, 8 hónapja és 6 napja

De nagyon várom! mosolygó smiley

válasz erre
NieR: Automata
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja