Nickelodeon Kart Racers: versenyezz Spongya Bobbal és a Tini Nindzsa Teknőcökkel

2018. július 26.
1.3081
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GameMill Entertainment bejelentette, hogy miután megszerezték a Nickelodeon rajzfilmek licenceit, hamarosan egy különleges versenyjátékkal örvendeztetik meg az olyan szériák kedvelőit, mint a Spongya Bob, a Tini Nindzsa Teknőcök vagy a Fecsegő Tipegők.

A PS4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra egyaránt készülő Nickelodeon Kart Racers-t a Soultions 2 Go fejlesztői készítik, és gyakorlatilag semmi extrát nem kínálnak azon túl, hogy a játékosok a legismertebb mesehősök oldalán őrült versenyekhez csatlakozhatnak, méghozzá 24 darab, ismert helyszínre építő pályán.

A Nickelodeon Kart Racers a hírek szerint egyedül is átélhető lesz, de igazi erejét majd a négy fős lokális kooperatív mód adja meg, és bár kedvcsinálót nem tudunk mutatni nektek, ellenben az már biztos, hogy a játék október 23-án érkezik.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Eddig nem tudtam mi hiányzik az életemből!

válasz erre

Direktor

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hű, ez aztán igen.

válasz erre

Hellblade

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Mindigis erre vágytam.

válasz erre
Nickelodeon Kart Racers
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaTidus profiljatotyak profiljaHellblade profiljamarco profiljarDAVE profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profiljametrox95 profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljaDav2377 profilja