Nick Bounty címmel humoros kalandjáték fejlesztésébe kezdett Mark Darin, a Telltale volt írója

2018. október 16.
3.9981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mark Darin egyik volt annak a 250 alkalmazottnak, akit a Telltale Games egyik napról a másikra utcára tett a csőd miatt, azonban egyike azoknak is, akik nem estek kétségbe a történtek után, hanem gyorsan léptek a B-tervre.

Ez Mark esetében egy saját csapat, a Pinhead Games életre hívása, valamint egy új projekt elkészítése volt, amikor a Telltale egykori írója és dizájnere már be is mutatott Nick Bounty név alatt, sőt mi több, egy Kickstarter-kampány is elindult hozzá, aminek részeként már bőven összejött az a 10 ezer dolláros keret, ami elegendő lesz a projekt megvalósításához.

A teljes címén Nick Bounty and the Dame with the Blue Chewed Shoe egy vérbeli klasszikus kalandjáték lesz, melyben a humor mellett a filmes noir hangulat kapja a központi szerepet, a főhős pedig egy detektív lesz, akivel a humoros rejtély felgöngyölítése mellett rendszeresen fejtörőket is meg kell majd oldanunk.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Na ez érdekes, várjuk!

válasz erre

zender

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Kíváncsian várom!

válasz erre
Nick Bounty and the Dame with the Blue Chewed Shoe
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaGargameth profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaRobi022 profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profilja