NFS Undercover ismét két új video

2008. november 02.
3.3001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Lassan már nem telik el úgy nap, hogy ne kapnánk újabb és újabb videókat a Need For Speed Undercoverrel kapcsolatban.

Ismét két video ütötte fel a fejét az interneten. Rég nem láttunk ennyi trailert és ingame jelenetet egy játéknál. Az új NFS dupla fejlesztési időt kapott és a fejlesztőcsapatot két részre bontották. Így reménykedve abban, hogy hosszú idő után ismét sikeres lesz a sorozat. A Pro Street John Riccitiellonak sem tetszett, így egy új, történetközpontú játékot kapunk, ami a Szállító című filmhez fog hasonlítani.

Ha ez sem teljesíti az elvárásokat lehet, hogy el kell majd gondolkodni azon, hogy érdemes-e új NFS-t kiadni.



Az első videó egy trailer, melyben az egyik bandatag elmeséli a vezetés élményét. A videóban ismét megleshetjük a Nissan 370Z-t, mely a játék egyik húzóautója lesz.
#tv#


A második pedig egy ingame videó, mely megmutatja, hogy milyen szép a játék látványvilága. Hasonló gameplayeket már láthattunk, azonban ez is megmutatja, hogy milyen jó játéknak ígérkezik a Ned For Speed Undercover

#tv2#
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 24 napja

hmm...időlassítás jeeröhögő smiley.....hmmm ahogy nézem a ps3 sem tölti be olyan gyorsan a pályát...most a hirtelen felbukkanó fákra, épületekre, utakra gondolok...de lehet h tévedek..mosolygó smiley...de egyébként szép-szépmosolygó smiley.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja