Nézz közel 40 percnyi Call of Duty: Black Ops 4 gameplay felvételt

2018. május 18.
3.8321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokaknak okozott csalódást a tegnap esti Call of Duty: Black Ops 4 bemutató, azt azonban kijelenthetjük, hogy a többjátékos mód ismét nagyon rendben lesz az alkotásban, de ha erről tegnap nem győzött meg az Activision, akkor most figyelj.

Azok a szerencsések ugyanis, akik tegnap a helyszínen követték nyomon a bemutatót, rögtön ki is próbálhatták a Call of Duty: Black Ops 4-et, aminek jóvoltából kaptunk pár gameplay felvételt azoktól a merész legényektől, akik rögzítették első élményeiket.

Ennek köszönhetően alant közel 40 percnyi nyers és vágatlan gameplay felvétel vált megtekinthetővé, ezáltal rengeteg pályát, játékmódot, felszerelést és egyebeket vehetünk szemügyre. Ha tetszik, október 12-én rajt, ELŐRENDELÉS PEDIG ITT.

Nézd nagyban ezt a videót!







Call of Duty: Black Ops 4 bemutató, azt azonban kijelenthetjük, hogy a többjátékos mód ismét nagyon rendben lesz az alkotásban, de ha erről tegnap nem győzött meg az Activision, akkor most figyelj.'>
3 hozzászólás

bekecs

6 éve, 5 hónapja és 3 napja

Azzal hogy single nem lesz, nálam ment a kukába. A videók sem győztek meg hogy nekem ez kéne. WWII király, azon a vonalon kellett volna menni.

válasz erre

VaPe

6 éve, 5 hónapja és 3 napja

Még csak belenéztem, majd este ülök neki jobban, de pár perc alapján.... Nem annyira sikerült ez most sem...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 5 hónapja és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja