Nézz bele a Super Mario Odyssey első 18 percébe

2017. október 27.
3.1041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha minden a terv szerint halad, akkor ma hazánkban is felkerülhet a boltok polcaira a Super Mario Odyssey, mint a legújabb Super Mario-játék, amit az Arekkz Gaming Youtube-csatorna rögtön kezelésbe is vett.

Ennek az eredményeképpen pedig rögzítettek egy 18 perces gameplay felvételt a játékból, amely az indítás utáni első mozzanatokat örökítette meg számunkra, ezáltal kapunk egy kis ízelítőt a sztoriból, és természetesen a játékmenet első pillanatait is megcsodálhatjuk.

Ha megtetszik a látottak alapján a Super Mario Odyssey, akkor remek hír, hogy ma már akár te is átélheted az alábbi élményeket, nincs szükséged hozzá másra, csak egy Nintendo Switch konzolra, a játék ugyanis kizárólag erre a platformra érhető el.

Nézd nagyban ezt a videót!



Super Mario Odyssey, mint a legújabb Super Mario-játék, amit az Arekkz Gaming Youtube-csatorna rögtön kezelésbe is vett.'>
2 hozzászólás

Hentes

7 éve, 12 napja

Igazán király ez a game! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 12 napja

Nem szeretem az Arekkz-es srácok bemutatóit. Az ideg kerülget, hogy nem azt csinálják, amit kell, nem oda mennek, ami érdekes, csak rohangálnak, mint egy hülye gyerek. És ez rengeteg videójukban visszatérő motívum.

válasz erre
Super Mario Odyssey
18.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja