Nézz bele a Jump Force első 25 percébe

2019. február 12.
5.7941
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már csak néhány napot kell várnunk arra, hogy végre a saját bőrünkön is megtapasztalhassuk a Jump Force élményét, amire most minden eddiginél alaposabban felkészülhetünk az Arekkz Gaming jóvoltából.

A kérdéses csapat ugyanis már nekilátott a Jump Force tesztelésének a háttérben, és ebből az apropóból rögzítettek is 25 percnyi gameplay felvételt, gyakorlatilag a játék első közel fél óráját, hogy aki szeretné, az már most élvezhesse egy kicsit az animés bunyózás örömeit.

Nem is húznánk tovább a drága időtöket, inkább átadnánk a terepet a kérdéses gameplay felvételnek, amihez csak annyit tennénk hozzá, hogy a Jump Force megjelenését most pénteken, azaz február 15-én várhatjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

WarriorAutobot

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Érdekes ez alatt a Jump Force-os cikk alatt nincs egy fikázós komment se?
Még ilyet, gyorsan javulnak az emberek!
Én végignéztem és annak ellenére hogy nem az én világom a verekedős játékok ez egész tetszetős. Végre elhagyták a cel shade grafikát és ez az új tök jól áll neki és érdekesen indít. Hát ha nem is veszem meg majd egy barátomnál játszok vele pár kört.

válasz erre
Jump Force
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljasmadi1968 profiljagery1113 profiljaTÓTH JULIANNA profiljahavrillal profilja