Nézz bele a Borderlands 3: Guns, Love and Tentacles DLC első 12 percébe

2020. március 17.
7.5651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy nagyon alapos prezentációt mutatott a Gearbox csapata a Borderlands 3 soron következő letölthető tartalmáról, mely egy kiegészítőnyi friss tartalommal kecsegtet majd számunkra.

Ha ismerkednél vele - hiszen a megjelenés már itt van a nyakunkon -, érdemes lehet megcsodálnod a Borderlands 3: Guns, Love and Tentacles DLC legújabb gameplay videóját, melyen 12 percen keresztül láthatod mozgás közben a bővítményt, egészen pontosan az indítás utáni első pillanatokat, melyek kapásból dugig lesznek brutális akciókkal, miközben hősünk oldalán Sir Alistair Hammerlock és Wainwright Jakobs esküvőjére érkezünk a fagyos Xylourgos bolygóra, ahol rögtön rengeteg küldetés és feladat vár majd ránk.

Hogy mégis mifélék, abból az alábbiakban most te is kaphatsz egy kis bemutatót, amennyiben pedig magára a bővítményre fáj a fogad, a teljes címén Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock DLC várhatóan március 26-án bukkanhat majd fel PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Borderlands 3 soron következő letölthető tartalmáról, mely egy kiegészítőnyi friss tartalommal kecsegtet majd számunkra.'>
2 hozzászólás

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 16 napja

Továbbra is kikészít ez a grafika. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom hogy így játsszak... szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 4 hónapja és 16 napja

Elég volt az első 3 is. röhögő smiley

válasz erre
Borderlands 3
5.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja