Nézz 30 percnyi gameplay felvételt a God of War PS4 Prós változatából

2018. április 20.
4.2521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha nem érkezett meg a futár, vagy most még egyszerűen nem volt pénzed megvásárolni a God of War-sorozat legújabb epizódját, akkor engedd meg, hogy egy kicsikét enyhítsük a bánatodat.

A Dualshockers munkatársainak közbenjárásával ugyanis kaptunk egy 30 perces gameplay felvételt, amit teljes egészében a játék PS4 Prós változatából rögzítettek nekünk az újságírók, és konkrétan a játék első fél óráját élhetjük át benne közvetett formában, elképesztően látványos pillanatok társaságában.

Ha kíváncsi vagy rá, alant máris pörgetheted a felvételt, miközben ne feledjétek, a God of War még ma felkerül hazánkban is a boltok polcaira, így aki szeretné, az a PS4-exkluzivitásában lecsaphat rá.

Nézd nagyban ezt a videót!



8 hozzászólás

movi

6 éve, 5 hónapja és 12 napja

Én prón játszom, és el vagyok alélva! Ez egy iszonyatosan igényes, hangulatos, látványos játék! Mindez megfejelve nagyon durva hangzással! Akinek ez a játék nem felel meg, annak nem való videójáték, keressen másik hobbit!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 5 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

Yanez

6 éve, 5 hónapja és 12 napja

Hellblade írta:
Szerintem meg ma az a ritkább amiben egyből eltűnnek a hullák..Nekem az eltűnő hulla sok esetben már önmagában kizáró ok..Kivéve ha "elmés" cuccról van szó,amiben az események nagy része fejben történik..Nem kell hogy szebb legyen,elég ha másabb..Nézd meg azokat a nyárfákat pl:egy az egyben copy paste,de úgy az egész a HZD-t idézi..Én hobbi szinten fotózom is(a visszajelzésekből ítélve elég jól) én,egyszerű ember le tudok fotózni bármit amit már előttem 10000x lefotóztak: MÁSKÉPPEN..Minden csak kreativitás kérdése..
Ebből kifolyólag elvárom ezeket mástól is..Legalább egy dark tónust' vittek volna bele..vagy valami.. mosolygó smiley
Ez komoly? Tényleg kihagysz egy játékot pusztán azért, mert eltűnnek a hullák? Egy sima akciójátéknál még valahol "megértem", de itt pl nem csak "elpárolognak", ha érted. Ha pedig fotós vagy, akkor nagyon csodálkozom, hogy nem ájulsz el attól a művészi világtól, ami a mostani GoW-t képviseli.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 5 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

Yanez

6 éve, 5 hónapja és 12 napja

Hellblade írta:
Bevallom mostanában nézegettem meg tünetesebben a videókat.. :
Hosszútávon nem tudom mennyire kötne le ez a séta,harc,ajtós feladvány..Szépnek szép,de azért már látszódnak a ps4 határai..(pl eltűnő hullák,ugyanúgy kinéző táj mint a HZD)Összességében nem tűnik szebbnek mint
a Horizon zero mondjuk,és nem tűnik változatosabbnak mint a Hellblade(amiben a barátja fejét vitte a csaj egyébként..)..A fő jeleneteit meg már mindet láttam..(igaz ez az én hibám,nem kellett volna ennyit megnézni..)Egyébként aki viszi/végigvitte,nem érzete azt hogy "ahaaan,ezt is láttam.." "ja,erre is emlékszem"?Ha mást nem valamelyik másik játékból ismerős..
Mennyire tud változatos lenni 30 órán át ez a megyünk,egy-két gombot nyomkodva harcolgatunk,ajtós feladvány..majd megyünk,egy-két gombot nyomkodva harcolgatunk,ajtós feladvány?

Később amúgy egy 5-öst meg fog érni azért nekem is..De azért én nem vagyok úgy el-alélva tőle..
Pedig akik már játszanak vele, még jobban elvannak ájulva a játéktól, mint a kritikusok. Amúgy meg a játékok többségében mindig eltűnnek a hullák. mosolygó smiley Nem szebb, mint a Horizon? Én inkább azt kérdem, kell szebb a jelen generációban?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 5 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

kpal

6 éve, 5 hónapja és 13 napja

Ez game nagyon ott van hangulatban!! kacsintó smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 5 hónapja és 13 napja

Minek? Ma már játszom! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja