Nézd meg a Kingsglaive: Final Fantasy XV első 12 percét

2016. augusztus 17.
3.0441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix csapata a Final Fantasy XV csúsztatása miatt most bizonyára azzal szeretné egy kicsit csillapítani bánatunkat, hogy a játékot kísérő mellékszálakra helyezi a hangsúlyt, így nemrégiben egy közel negyedórás előzetessel gazdagodott a Kingsglaive címen futó CGI film.
 

Ennek köszönhetően most lehetőséget kapunk bepillantani a kérdéses alkotás első 12 percébe, ami elképesztően látványosra sikeredett, arról nem is beszélve, hogy a háttérben milyen impozáns színészóriások lettek felsorakoztatva, hisze Aaron Paul (Breaking Bad), Lena Headey (Game of Thrones) és Sean Bean (Game of Thrones, The Lord of the Rings) is emelik a végeredmény színvonalát.

Ha mindez nem lenne elegendő, érdemes egy pillantást vetnetek a másodikként beszúrt mozgóképre is, ami már a Brotherhood: Final Fantasy XV anime következő epizódjának kedvcsinálója lett, és amelynek teljes változata várhatóan még ma este elérhetővé válik a rajongók számára.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

totyak

3 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nem nézem meg, mert egyben szeretném az egész filmet. Szinkron biztosan nem lesz szerintem, de talán feliratot csinál valaki hozzá. Remélem úgy is értem majd a sztoriját, hogy nem ismerem a játékokat. Ez gyönyörű.

válasz erre

5t3v3nk3

3 éve, 8 hónapja és 19 napja

Én csak beletekergettem, és letettem a teámat, a hajamat az állam a padlón ment szét, sőt még az eszem is megállt.
DAT CGI !!

válasz erre

rDAVE

3 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nem, majd a többivel együtt...

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljamarco profilja