Nézd meg a Fallout 76 első 30 percét és hallgasd meg a főcímdalt is

2018. október 09.
2.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Fallout 76 bétái egyelőre még odébb vannak - a megjelenésről nem is beszélve -, azonban a sajtó néhány szerencsés munkatársának már sikerült hozzájutnia egy korai kipróbálható változathoz, amit a többség nem is tartott titokban.

Így többek között a Dualshockers munkatársai sem, akik úgy határoztak, hogy a karakterkészítéstől indulva beavatnak minket a Fallout 76 nyitányába, ezáltal lehetőségünk nyílik megnézni az első 30 percben tapasztalt csetléseket és botlásokat.

Érdemes, hiszen alig 5 percnyi karakterformálgatás után nem sokkal már a biztonságot nyújtó menedéken kívül kalandozhatunk, és a gyakorlatban is megtapasztalhatjuk, hogy a Fallout 76 végső soron azért nem is különbözik annyira a korábbi részektől, mint amennyire tartottunk ettől.

Ha a gameplay nem érdekel, de a főcímdalt szívesen megfülelnéd, akkor sem kell üres kézzel távoznod, lévén a Bethesda mindenki számára szabadon elérhetővé tette ezt, így az alábbiakban bátran lepörgetheted. A Fallout 76 november 14-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.1 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 10 napja

Bele-belepörgettem, mert nagyon nem akarom lespoilerezni. De adja.

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaGargameth profiljaMarduk profiljatotyak profiljanurbanu profiljagery1113 profilja