Nexus 8 helyett Nexus 9 érkezhet a következő napokban

2014. június 22.
4.4171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google következő Nexus táblagépe már egy ideje komoly témát szolgáltat, hiszen nagyon népszerűek a korábbi Nexus táblagépek, ráadásul hazánkban is sok ilyen eszközzel találkozhatunk az utcán.

A Google hardvereit mindig valamelyik ismert partner gyártja, így ez a kérdés is több hónapja kering a táblagépek ügyében, a legújabb befutó pedig állítólag a HTC lett, maga a készülék pedig a korábbi Nexus 8 név helyett Nexus 9 néven debütálhat. Ezzel együtt egy specifikáció is kiszivárgott, mely igen erősre sikeredett, így ha a hírek igazak, akkor ismét egy nagyon sikeres androidos táblagépet raktak össze az illetékesek.

A névadást vélhetőleg a 8,9 hüvelykes kijelző indokolja, ennek felbontása pedig 2048x1440 pixel lehet, ami remek képminőségre utal. A processzor szerepét a 64-bites Tegra K1 töltheti be, míg a memória mérete 2GB lehet. Ez így igen ütős összeállításnak tűnik, jövőhéten pedig vélhetőleg minden kiderül.
5 hozzászólás

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 1 napja

90e Ft-ba fog kerülne,erre jön a 27%áfa és ott vagyunk hogy 120 e Ft ami rohadt drága! Meg alapból HTC mit várunk? HTC egy ********* **** gyártó és sírnak hogy nem veszi senki a telefonjait,mikor a ****t 60 ezerért árulják és megkapom 30ért! Ennyit erről tehát bánom hogy a HTC!Azt meg senki ne magyarázza meg hogy az erős proci miatt,ugyna is az Nvidia nagyon olcsón árulja mert elég sokat bukott ARM terén! Tehát igen ez HTC!

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 4 napja

64 bit? meglepett smiley Az durva lenne azért tabletben! Jöhet! mosolygó smiley

válasz erre

NomarCube

10 éve, 8 hónapja és 4 napja

Volt már pletyka az elmúlt években Nexus 4-11-ig mindenről. röhögő smiley
Jó cucc, csak jöhetnének felénk a külföldi árak is!

válasz erre

kpal

10 éve, 8 hónapja és 4 napja

csak az ara ne üssön mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 4 napja

Valóban igen ütős gépezet, elfogadnám.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja