Next-gen konzolokra is megjelenhet a Borderlands: The Pre-Sequel

2014. július 08.
1.5231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Borderlands: The Pre-Sequel megjelenését PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra várhatják a rajongók, de Tony Lawrence illetékes fejlesztő szerint mindössze azért, mert a Borderlands 2 is ezekre a platformokra jelent meg korábban.

Az alkotás pedig egy előzménytörténetet mesél el, így a GameReactor TV munkatársainak megerősítette, hogy leginkább emiatt döntöttek a kurrens generációs változatok elkészítése mellett.

Hogy mi történne, ha esetleg a rajongók a későbbiekben szeretnének egy next-gen változatot? Lawrence szerint amennyiben ezért rágnánk a fülüket, ők biztosan nem zárkóznának el a lehetőségtől, ellenben egyelőre minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy ősszel PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenhessen a Borderlands: The Pre-Sequel.
Borderlands: The Pre-Sequel megjelenését PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra várhatják a rajongók, de Tony Lawrence illetékes fejlesztő szerint mindössze azért, mert a Borderlands 2 is ezekre a platformokra jelent meg korábban.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja és 16 napja

Lesz a Border trióból még nextgen komplett pakk kiadás.

válasz erre

gokuvsvegita

10 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nagy pénzlehúzás lett volna, ha ps4-re és xbox one-ra is kiadják. Remek döntés volt hogy inkább a régebbi platformra adják ki.

válasz erre

kpal

10 éve, 7 hónapja és 16 napja

Legalább nem rekeszteni ki senkit .

válasz erre
Borderlands: The Pre-Sequel
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja