News.zip - a 2015. 4. hét legfontosabb hírei

2015. január 25.
2.3431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ezen a héten nagyon könnyű dolgunk volt abban, hogy megállapítsuk, mely játékosokat érintő hírünk volt a legfontosabb, de ezen kívül történt még egy s más, így egy mondatban nem ússzuk meg az elmúlt néhány napot.
Advertisement

Kezdeni akkor is a legfontosabbal fogunk, mely nem lenne más, mint a Game Channel 8.0 útnak indulása, melyre világszerte játékosok milliói vártak már. Felfrissített oldalunk még több tartalmat kínál nektek, miközben ti magatok is nagyobb szabadságot kaptok. Azt azonban nem szabad elfeledni, hogy jelenleg még zajlanak a fejlesztések, így az sem kizárt, hogy egy-egy jó tanács beépítésre kerül majd. Persze érkeztek még olyan fontos hírek, melyek majdnem felérnek az új GC-hez, úgy hogy vágjunk is bele.

A hét középső részét a PC-s és Xbox One-os játékosok várhatták izgalommal, hiszen a Microsoft már előre beharangozta, hogy mindkét platform érdekelt lesz a bejelentésükben, ez pedig így is lett. Javarészt a PC-s tábor örülhetett, hiszen a Windows 10 szoros kapcsolatot ápol majd az Xbox One-nal. Ehhez hozzátartozik majd az is, hogy az exkluzívok PC-n is játszhatóak lesznek, néhány nagy cím, mint például a Fable Legends pedig meg is jelenhet PC-re. A League of Legends fanatikusok szintén pozitív híreket kaptak a héten, hiszen idén Európában kerül majd megrendezésre a 2015-ös világbajnokság. Azt még nem tudni, hogy pontosan mely városokban, de reményeink szerint nálunk, vagy legalábbis hozzánk közel is játszanak majd a profik. Azt viszont már tudni, hogy a héten újabb Star Wars játékokkal bővült a GOG kínálata, ennél pedig már csak az a jobb hír az SW rajongók számára, hogy néhány nap múlva tovább bővül a kollekció.

News.zip - a 2015. 4. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Az MMO műfaj kedvelői is egy jó hírrel gazdagodhattak a héten, hiszen ismét felbukkant az ArtCraft Entertainment debütáló játéka, mely a Crowfall nevet viseli. A fejlesztők igyekeztek eltérni a már megszokott, olykor unalmas MMO koncepciótól, így könnyen előfordulhat, hogy minden indításnak új kaland kezdődik majd. A megjelenés már nincs is olyan messze, hiszen pontosan egy hónap múlva, azaz február 25-én debütál a játék. Az Evolve-ra még ennyit sem kell várni, hiszen bő két hét múlva, azaz február 10-én már játszhatunk majd vele. A megjelenéshez közeledve pedig természetes dolog, hogy sorra kapjuk az olyan információkat, mint például a héten érkező túlélési tanácsadó. Ilyesmi tanácsokkal bizonyára boldogok lennének a DayZ játékosai is, hiszen a 2013 végén induló és mindmáig Early Access stádiumban lévő játékban nem könnyű életben maradni. Ezt mostanság akár 3 millió játékos is megtapasztalhatja, hiszen a játékból már ennél is több példány kelt el Steamen keresztül.

A Bethesda egy játékának, név szerint a The Elder Scrolls Online-nak a túléléséért harcolt, hiszen az előfizetéssel működő játék nem aratott olyan nagy sikert, mint ahogy várták volna. Ezért a játékosok számára nagyon kedvező lépést léptek, hiszen a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited címre hallgató új változat nem csak konzolokra, hanem PC-re is megjelenik március 17-én, a legjobb az egészben pedig az, hogy a megjelenés után ingyenesen játszhatunk majd vele, így fizetni már csak az extra játéktartalmakért kell. Említettük már, hogy az Xbox One és PC platformok kedvelői örülhettek a héten, de ugyan ez igaz a PlayStation 4 fanokra is, hiszen két ígéretes exkluzív is hallatott magáról. A nagyon ígéretes The Order: 1886 új videójában ezúttal az irányítás kapta a főszerepet, de néhány képességet is megismerhettünk. A From Software műhelyében készülő Bloodborne márciusban érkezik meg PlayStation 4-re, kedvcsinálóként pedig egy újabb gameplay trailer érkezett.

News.zip - a 2015. 4. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A WRC (World Rally Championship) világába még idén ősszel bejátszhatjuk magunkat, hiszen a Bigben Interactive és a Kylotton Games kettőse elkészíti a WRC 5-öt, melyet PC-re PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PS Vitára is kiadnak majd. A Battlefield Hardline is igen sok platformon lesz majd játszható, méghozzá remélhetőleg nem is olyan sokára, hiszen a korábbi csúszás után márciusban kell megérkeznie a játéknak, méghozzá PC-re PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, így bizonyára sokan ki tudjátok majd próbálni a nemrég bemuatott Crosshair módot, mely tulajdonképpen egy VIP-ra épített 5 az 5 ellen meccs. Ilyesmit már más játékokban is láthattunk, sokan például a Counter-Strike világából eleveníthetnek fel régi emlékeket. A Battlefield széria nagy riválisaként emlegetett a Call of Duty család is hallatott magáról a héten, méghozzá az új üdvöskéjükhöz hamarosan érkező, mostanság egyre felkapottabb zombis téma okán.

A Havoc DLC ugyanis hamarosan mindenki számára elérhető lesz, benne pedig megtaláljuk majd az Exo Zombies lehetőség, mely sokban nem tér el az eddig tapasztalt zombis mókáktól, de mindenképpen feloldhatja a komoly meccsek után keletkező stresszt. Elég régóta létezik már a Call of Duty név, ez pedig igaz a Resident Evil-re is, mely nemrég ismét felbukkant a kínálatban, hiszen megjelent a Resident Evil HD Remaster. A pontszámok alapán elég jóra sikeredett az alkotás, így akik eddig csak gondolkodtak a beszerzésén, azok lehet, hogy a számok után már cselekedni is fognak.

News.zip - a 2015. 4. hét legfontosabb hírei - 4. kép

A Saints Row: Gat Out of Helll szintén megkapta az első pontszámait, melyek alapján egy közepesen jó alkotásról lehet szó. Akit a pontok nem győztek meg, azok tekintség meg az alkotás első 35 percét, hátha több motivációt kapnak a megvásárlásra. Akik mondjuk egy The Order: 1886 végigjátszás megtekintésére szánják el magukat, azoknak előreláthatólag 10-12 órát kell majd szabaddá tenniük, hiszen nagyjából ennyi idő kell ahhoz, hogy végigvigyük az ígéretes PS4-exkluzív címet. Hogy mi vár ránk ezen idő alatt, abból a nemrég megjelenő sztori trailer ad egy kis előzeteset. Március második felében a Slightly Mad Studios jóvoltából egy ennél is hosszabb kalandra indulhatunk, hiszen március 20-án érkezik a Project Cars, mely egy újabb lenyűgöző előzetessel gazdagodott.

A blogok kapcsán elmondhatjuk, hogy jó néhányan tesztelték az új felülelet, így számos jó kis írás született a héten. Zolika1994 például beavatott minket az idei terveibe, melyek között jó néhány ígéretes alkotás található, így nagyon várjuk a kész műveket. Yanez egy különleges napot írt le nekünk, reméljük sokan nem éltetek át hasonlókat.

News.zip - a 2015. 4. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja díj is kiosztásra került, a győztes pedig jezzahun lett, mégpedig a remek Team Fortress 2 bemutatójával. Aki már játszott vele az csak helyeselhet, aki pedig még nem próbálta, az a blog olvasása után biztosan belevág.
Advertisement
6 hozzászólás

kpal

6 éve, 7 hónapja és 18 napja

Grat Jezz

A hét szenzációja GC 8

válasz erre

jezzahun

6 éve, 7 hónapja és 18 napja

nagyon köszönöm nektek,a blogolvasóknak hogy bejön nektek!

válasz erre

totyak

6 éve, 7 hónapja és 18 napja

Drakula jezza, már sokadjára

válasz erre

C64 fun

6 éve, 7 hónapja és 18 napja

Gratulálok a hét blogja címhez!

Ez meg: "a Game Channel 8.0 útnak indulása, melyre világszerte játékosok milliói vártak" HATALMAS!

Amúgy nekem tényleg ez volt a hét híre. Imádom az új oldalt!

válasz erre

rDAVE

6 éve, 7 hónapja és 18 napja

Nem marco nyert?! Bunda! Viccet félretéve... Grat Jezza, ügyes voltál!

válasz erre

Yanez

6 éve, 7 hónapja és 18 napja

Na grat, Jezza! Mondtam, hogy viheted.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaGrifid profilja