News.zip - a 2014. 6. hét legfontosabb hírei

2014. február 09.
2.4291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ismét elérkezett a vasárnap délután két óra, mely egyrészt azt jelenti, hogy a sokak számára utolsó pihenőnapból kevesebb mint 10 óra van hátra, ebben a tíz órában pedig mindenképpen olvassátok el heti összefoglalónk.

A héten ismét sok érdekes hírt találhattatok oldalunkon, így a szemezgetés közben megint nem izzadtunk le annyira, bár a bőség zavara sem éppen egy jó dolog a szerkesztők számára. Reméljük az alábbi néhány sorban minden kedves olvasónk megtalálja majd a számára kedves alkotás legfrissebb információit, valamint esetleg olyan érdekes hírekre bukkan, mely fölött valahogy átsuhant az elmúlt napokban.

Kezdjünk is egy kis földönkívüli akcióval, mely egy igazi klasszikus történet köré épül majd. Ez nem lenne más, mint az Alien: Isolation, melyről nemrég újabb képek érkeztek. A képek alapján remek hangulattal megáldott alkotást várunk, melyet bizonyára sokan fogtok kipróbálni. A földönkívüliekben és a zombikban van némi közös vonás. Egyrészt nem igazán néznek ki olyan jól, mint mondjuk Palvin Barbara, másrészt pedig nem is olyan kedvesek, mint az általános iskolákban ténykedő konyhásnénik. A játékok terén is igen sokszor találkozhatunk űrlényes vagy zombis alkotással, most pedig az utóbbi műfaj kedvelői számára mutatnánk be egy játékot, mely hamarosan zárt béta verzióba lép. Ez lenne a Dead Island: Epidemic, mely az alfa verzió után hamarosan belép a zárt béta fázisba, amire a fejlesztők készséggel várják a jelentkezéseket. A játék nem az a tipikus zombikat hentelős menettel lesz megáldva, ám ettől legalább egy kicsit különbözök majd a mostanság kijött alkotásoktól.

Most ugorjunk át azokhoz az alkotásokhoz, melyeket még többször fogtok oldalunk hasábjain megtalálni, hiszen reményeink szerint folyamatosan érkeznek majd róluk a friss információk. Kezdjük is a Left 4 Dead alkotóinak legújabb, többjátékos mókára kihegyezett alkotásával, mely az Evolve nevet viseli. Nemrég érkezett ugyanis egy rövidke teaser trailer és a rövidkét szó szerint tessék érteni. Egyébiránt megismerhettük a játék lényegét, mely röviden annyi lenne, hogy többen kell majd egy erősebb és nagyobb ellenfelet legyűrni. A Nosgoth neve már néhányszor felmerült heti összefoglalóinkban, hiszen emlékezhettek például a szépen kidolgozott rajzokra. A héten azonban egy jóval értékesebb dolog került elő a free to play rendszerben induló játék kapcsán, ugyanis játékmenet felvételekkel gazdagodtunk. Az ingyenesség és az előzetes hangulat miatt egészen biztosan megér egy próbát majd az alkotás.

News.zip - a 2014. 6. hét legfontosabb hírei - 2. kép

A PlayStation 4 tulajdonosok is remek hírekkel gazdagodhattak a héten, hiszen több kép is kikerült oldalunkra a márciusban érkező inFamous Second Son kapcsán. Szerintünk a képek önmagukért beszélnek, hiszen a Sucker Punch nyílt világú akciójátékában gyönyörű környezet vár majd a játékosokra. A másik jó hír a PlayStation tulajdonosok mellett az egész Sony család kedvelőinek is jó hetük lehet, hiszen kedvenc márkájuk komoly nyereséggel zárta az aktuális üzleti esztendő harmadik negyedévét. Nem árulunk el nagy titkot, hogy a japánok egyik vezérterméke a PlayStation 4 volt, melynek köszönhetően a videojátékos részleg 64 százalékos növekedést ért el a tavalyi évhez képest, ezek az értékek pedig komoly dollárokat hoznak magukkal.

A játékok kapcsán a legnagyobb örömöt szinte mindig az szolgáltatja, amikor elkészül az alkotás és végre a felhasználók kezébe kerülhet. A német BigPoint csapata is jól tudja ezt, hiszen büszkén jelentették be legújabb alkotásuk, a DarkOrbit Reloaded elkészültét, mely egy tartalmas sci-fi MMO lett. A Lego mindenki számára ismerős kell hogy legyen, manapság azonban ha egy gyerkőcöt megkérdezünk hogyan szokott legózni, akkor nem kell meglepődni azon, ha azt a választ kapjuk, hogy számítógépen vagy konzolon. Ugyanis ha nem is az eredeti építgetős értelemben, hanem történeti szálon végigfutva, de mégis lehetséges ez, hiszen jó sok Lego játék került már ki a polcokra, melyek különböző filmeket, eseményeket dolgoztak fel. Az érdeklődők a mozikban is láthatják majd a figurák legújabb kalandjait, melyről természetesen egy játék is készült. A héten egy launch traileren tekinthettük meg a Lego Movie Videogame néven érkezett alkotást. A mozgókép alapján a hangulat ismét megvan, reméljük a játékmenet is tartogat majd számos extrát.

News.zip - a 2014. 6. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A helyszínelők több város kapcsán is a képernyőkre szegezik esténként a magyar lakosság egy részét, sokan azonban a játékok kapcsán is találkoztam már velük. A Ubisoft legutóbb 2010-ben örvendeztetett meg minket hasonló játékkal, most viszont végre CSI: Hidden Crimes néven elérkezett a folytatás. Persze a Valentin nap hamarabb esedékes, mint a Ubisoft helyszínelős alkotása és eme jeles napon nemcsak a virágárusok járnak jól, hanem a Borderlands 2 játékosok is. A Gearbox csapatának bejelentéséből kiderült, hogy február 11 és 12-én, a Headhunter DLC-sorozat részeként érkezik majd a Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC. Sajnos nem ingyen érkezik a további móka, de nem is óriási összegről van szó, hiszen csupán 3 eurót kell majd fizetni a kiegészítőért.

Nagyjából ennyi lenne a kifejezetten játékokról szóló blokkunk, persze a további sorokban is szorosan kapcsolódunk majd a játékok világához. Elsőként említsük meg a sokak fantáziáját megmozgató Ocolust Rift kapcsán érkezett friss hírt, mely szerint exkluzív kezdőcím lesz az EVE: Valkyrie. Fontos még megemlíteni, hogy ennek kapcsán kizárólag az ígéretes VR headset segítségével lehet majd irányítani az EVE Online mellékszálát. Második nem kifejezetten játékos hír a Wargaming kapcsán merült fel a héten, hiszen a World of Tanks kapcsán elhíresült csapat digitális újságot indít, melyben történelmi és hadászati cikkek is helyet kapnak a csapathoz tartozó játékok mellett.

News.zip - a 2014. 6. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Most pedig jöjjön két neves gyártó, akik hivatalos blogokat írnak számotokra oldalunkon. A héten az MSI és a Kingston csapata hozott nektek érdekes témákat. Elsőként említsük meg az MSI R7 260-ról szóló blogot, melyben egy viszonylag olcsó, ám tudásában sokaknak elegendő grafikus kártyát ismerhettek meg. A Kingston fiai két bloggal is kedveskedtek nektek a héten, hiszen az adatainkra gondosan vigyázó pendrive mellett a modern videózás egyik legfontosabb kellékét, a 4K és Ultra-HD videók rögzítéséhez ajánlott memóriakártyákat is megismerhetitek.

Végezetül pedig térjünk át rátok, hiszen a héten is remek írásokkal örvendeztettétek meg a többi olvasót. WillThaWheel egy remek Razer egeret mutatott be nektek, míg Yanez ismét egy érdekes témát vetett fel A Jövő Muzsikája néven.

News.zip - a 2014. 6. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja pedig ezúttal adambalonyi nevéhez fűződik, hiszen igen részletesen elmesélte számotokra egyik kedvenc időtöltését, mely a 3DS Max témakörét érinti. Blogjában általa megformált járművek segítségével kaphattok kedvet ti is egy kis kreativitásra.
6 hozzászólás

Bvektor

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Tényleg nagyon jó blog lett, megérdemli a címet

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Gratulációmat küldöm adambalonyi felhasználónak.

válasz erre

WillThaWheel

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Szép hírek voltak ezen a héten, grat a hét blogjához, és köszönöm, hogy újra említésre kerültem!

válasz erre

Yanez

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

GRAT adambalonyi!

válasz erre

wegh

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Jó kis hét volt! Gratulálok adambalonyi-nak! (A hírben Pocoktheadam van)

válasz erre

italianman

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Alien: Isolation tuti JÁTÉK. AZT MAJD BE KELL SZEREZNI. Várom már nagyon.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Grifid profiljamarco profiljaBenjoe70 profilja