News.zip - a 2014. 48. hét legfontosabb hírei

2014. november 30.
2.2201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Előző összefoglalónkhoz képest ismét órára és percre pontosan eltelt egy hét, abban pedig bizonyára az ország gamer közösségének nagy része egyetért velem, hogy ennek a hétnek az utolsó két napja egyértelműen jobb, mint az előző heteké.

No persze nem csak a mai News.zip összefoglalónkban olvasható izgalmas hírek miatt, hanem azért, mert jelenleg is zajlik az ország legnagyobb gamer rendezvénye. Ez nem lenne más, mint a PlayIT, amin jó szokásához híven a Game Channel csapata is vár titeket. Akik izgalmas nyereményekre és otthon nem tapasztalható játékélményre vágynak, azoknak még nem késő elindulni, indulás közben pedig olvassátok el, hogy mivel várunk titeket.

Természetesen több olyan játék is vár a rendezvényen rátok, melyek kapcsán a héten fontos hírek bukkantak fel, erre pedig remek példa a Far Cry 4, mely kapcsán nemrég számoltunk be az alternatív befejezések lehetőségéről. Természetesen volt olyan, amit már megszellőztettek az illetékesek, nemrég pedig szintén ők adták a tuti tippet. A játék jól sikerült, a több lehetséges befejezés pedig mindig érdekesebbé teszi az alkotásokat. A másik, standunkon is kipróbálható alkotás is a Ubisoft nevéhez fűződik, ám a Far Cry legújabb része sokkal jobb rajtot vett.

News.zip - a 2014. 48. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Ez nem is csoda, hiszen az Assassin's Creed: Unity-ről van szó, mely borzalmasan nagy hibákkal és bugokkal jelent meg. Ezt már több javítással is próbálták helyrehozni, nemrég pedig újabb frissítés érkezett a játékhoz, ami a friss beszámolók szerint még mindig nem elég. Valószínűleg még egy jó ideig jönnek majd a javítások, a végén pedig érdemes lesz újra kijátszani a játékot, ráadásul az ingyenes DLC miat még tartalom vár majd rátok. A legújabb Assassin's Creed ráadásul egy remek példa is lett a Ubisoft számára, hiszen érkező újdonságuk, a The Crew kapcsán elmondták, hogy nem lesznek olyan hibák mint az új AC-nél.

Népszerű(tlen) fejlesztőgárda után ugorjunk egy népszerű sorozathoz, mely magyarul Trónok Harca néven látható. Nagyon sok játékos imádja ezt a sorozatot, rajtuk kívül pedig több saját rajongót is rábírhat az érkező játék kipróbálására a Telltale Games, hiszen sokan szeretik a csapat stílusát. A játék pedig Game of Thrones néven lesz elérhető december első napjaiban, a platformok rég nem látott széles skáláján. A fejlesztés költségeit valószínűleg ezúttal is behozza majd az alkotás, csakúgy mint a nálunk is tesztelt This War of Mine esetében. A nem mindennapi alkotás ugyanis alig két nap alatt hozta be a fejlesztés költségeit, így most bizonyára nagyon boldogok a 11 Bit Studios embereit. A Telltale Games-ra visszatérve mindenképpen megemlítenénk a Tales from the Borderlands első pontszámait, a pontszámok és a launch trailer alapján ezt a címüket is megvételre ajánlanánk.

News.zip - a 2014. 48. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A Microsoft kezébe kerülő Minecraft nagyon sokszorosan hozta már be a fejlesztés költségeit és továbbra is a rendkívül népszerű játékok listáján található. Nemrég ráadásul egy új DLC-vel bővült a tartalom, mely ezúttal a Star Wars rajongók szívát dobogtathatja meg, hiszen Star Wars karakterek költöztek a játék világába. A játék grafikáját lehet szapulni, de sokan mondják, hogy a Minecraft így jó, ahogy van. A Namco Bandai csapata által készített Godzilla játéktól azonban az új trailerben látottnál jóval többet vártunk. Az szinte biztos, hogy a PlayStation 3 exkluzív alkotás miatt senki nem fog előző generációs Sony konzolt vásárolni. A Super Smash Bros viszont egyértelműen a Nintendo Wii U húzócíme, melyet mi sem mutat jobban annál, hogy 490 ezer eladott példánnyal rekordot döntött.

A nagy számokat említve nem maradhat el a Call of Duty család dicsérete sem. hiszen nagyon sikeres szériáról van szó. Az Activision csapata nemrég nyilvánosságra is hozott jó néhány elképesztő számot, mely mellé képes illusztrációt is csatoltak. A szériát jelenleg legaktívabban képviselő Call of Duty: Advanced Warfare nem is olyan régen jelent meg, így természetesen készülőben vannak a hozzá érkező extra tartalmak. Havoc néven már januárban érkezik is az első csomag, melyben ráadásul egy érdekes új játékmód is vár majd minket. Az Exo Zombies névre hallgató lehetőségben ugyanis exoskeletont viselő élőhalottakkal harcolhatunk.

A legújabb Batman játékban is harcolhatunk majd, méghozzá ahogy a denevérembertől megszokhattuk, a jó ügyért tesszük mindezt. Nemrég érkezett egy kedvcsináló mozgókép, melyet december első hetében két társa is követ majd, illetve néhány új információt is kaptunk a jövő nyáron érkező játékról. Az ígéretek szerint Gotham városa minden eddiginél részletesebb lesz, ami sokakat vehet majd rá néhány extra játékórára. A Destiny: The Dark Below-nak is ez a célja, hiszen a december 9-én érkező DLC jó néhány újdonságot tartogat majd. 20 dolláros áráról a kedvcsináló trailer megnézése után könnyebben tudtok majd véleményt formálni.

News.zip - a 2014. 48. hét legfontosabb hírei - 4. kép

A DayZ-ről is elég nehéz komplett véleményt alkotni, hiszen az alkotás még messze nincs kész, pedig már sokan várjak a végleges változatot. A fejlesztők nemrég megemlítették, hogy jövőre milyen fejlesztések várhatóak. Oldalunkon negyedévekre lebontva megtaláljátok a listát, mely jó néhány nagyobb előrelépést is tartalmaz. Az Avalanche Studiost említve többen gondolnátok az érkező MadMax és a Just Cause 3 párosra, azonban nemrég egy újabb érdekes játékkal álltak elő. Ez nem lenne más, mint a hamarosan érkező theHunter: Primal, ami tulajdonképpen egy dinóvadászatra invitál minket.

Híreink lezárásaként szintén egy érdekes játékot említenénk meg, mely már több éve készül, de a vége is több évnyire van. Ez nem lenne más, mint a Titanic: Honor and Glory, amin a Four Funnels Entertainment dolgozik. Eredetileg úgy volt, hogy Cry Engine 3 alapokra helyezik az alkotást, de nemrég egy szép mozgókép mellett tudatták, hogy Unreal Engine 4-re váltottak. A játék szépen fog kinézni, de hogy mekkora kalandban lesz majd részünk, az csak néhány év múlva derül ki.

Összefoglalónk végéhez közeledve ezúttal is rátérnénk a ti blogjaitokra, hiszen született néhány érdekes bejegyzés az elmúlt napokban. Ilyen például adambalonyi blogja is, melyben a TDK dolgozatához készített animációkat mutatja be nektek. Nagyon sok munka van ezekben a rövidke videókban, az eredmény azonban valóban remek lett.

News.zip - a 2014. 48. hét legfontosabb hírei - 5. kép

Ezúttal ismét kiosztottuk a hét blogja díjat is, melyet gokuvsvegita zsebelt be. Amivel pedig kiérdemelte, az nem más, mint a The Crew első pillanatok és érzések!, melyben a hamarosan érkező Ubisoft alkotást mutatja meg nektek. Sokak számára lehet hasznos vásárlási tanácsadó a blog, illetve akik lemaradtak a bétákról, azok ezúttal is betekintést nyertek a világába.
5 hozzászólás

Gólem

10 éve, 2 hónapja és 12 napja

Szuper hét volt, rengeteg jó hírrel. mosolygó smiley HB díjhoz gratulálok! mosolygó smiley

válasz erre

Bvektor

10 éve, 2 hónapja és 12 napja

Ismét egy héttel kevesebb a GTA V-ig röhögő smiley

válasz erre

gokuvsvegita

10 éve, 2 hónapja és 12 napja

Köszönöm. röhögő smiley Még lesz szerintem egy the crew blog majd, mert még van pár videó. röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja és 12 napja

Drakula gokuvsvegita-nak, a bloghoz.

válasz erre

wegh

10 éve, 2 hónapja és 12 napja

Gratulálok gokuvsvegita-nak, tényleg élvezetes írást produkált! Ja és mindenkinek jó szórakozást a Play It-re nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja