News.zip - a 2014. 43. hét legfontosabb hírei

2014. október 26.
2.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Napra, órára és percre pontosan hét nappal korábbi összefoglalónk után ismét elhoztuk nektek a hét legérdekesebb és legfontosabb híreit, melyekről azt gondoljuk, hogy remek beszédtémát szolgáltathatnak, illetve többnyire olyan játékokról van szó, melyeket olvasóink nagy része ki szeretne majd próbálni.

A bevezető során mindig szóba szokott kerülni a borítóképünk is, mely természetesen valamilyen fontos, vagy érdekes hírhez kapcsolódóan került kiválasztásra. Most is azzal a játékkal kezdenénk, melytől a képet kölcsönöztük, ám ezúttal egy érdekes szituáció kapcsán esett rá a választásunk. Ha megemlítjük, hogy Rockstar Games és GTA, akkor egy ideje már kapásból a GTA V-öt illik rávágni, hiszen a játék hatalmas sikereket ért el és még messze a vége, hiszen a nextgen és a PC-s változatokkal is adósak még a fejlesztők. A GTA-széria azonban nem az említett játék kapcsán hallatott magáról a héten, hanem egy korábbi nagyon sikeres részről miatt írjuk most ezeket a sorokat. Kiderült ugyanis, hogy érkezik a GTA: San Andreas felújított változata. A hír sajnos nagyon eteti magát, de számos negatív töltet is rejtőzik benne, hiszen egyrészt mától, azaz október 26-tól érhető el a felújított változat, de csak Xbox 360-ra az Xbox Live-on, illetve azt sem szabad elfeledni, hogy 720p lesz a max.

Maradjunk kicsit az Xbox világánál, de azért váltsunk generációt, hiszen az Xbox One is jó néhány exkluzív címet tud felmutatni. Ezek közül az egyik nagyon hype-olt játék a Sunset Overdrive, mely kapcsán fehér színű konzolos bundle is elérhető lesz. Az alkotás a jövő héten debütál, de néhány "szerencsés" már tesztelheti a játékot, így nem túl meglepő, hogy a megjelenés előtti napokban már egy egyórás gameplay-t is megoszthatunk veletek, hátha kedvet kaptok a furcsa játékhoz. Sokan kételkednek abban, hogy behozza e ez a játék a sok hype árát, de ha esetleg nem, akkor kicsit később érkezhet egy megmentő. Ez nem lenne más, mint a csak 2015-ben érkező Quantum Break, mely a Remedy Entertainment műhelyében készül. A játék igen ígéretesnek tűnik, nemrég pedig egy negyedórás gameplay-t kaptunk belőle.

News.zip - a 2014. 43. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Az alapos betekintés alatt akár egy tízperces játékmenetet is érthetünk, hiszen általában negyedóra alatt szokott lenni az ilyen felvételek hossza, de a Lords of the Fallen készítői, a CI Games csapata nemrég nagyon mélyen beavatott minket az alkotás rejtelmeibe. Mindezt egy közel öt óra hosszú gameplay felvétel segítségével tették meg, amit bizonyára első indításra kevesen fognak majd végignézni. Ez a hét talán extrán is a videók hete volt, így nem túl meglepő, hogy a november második felében érkező Dragon Age: Inquisition új, a segítőket bemutató trailerjével folytatjuk összefoglalónkat. Persze jóból is megárt a sok, így folytassuk egy végeredménnyel, mégpedig a Golden Joystick Award nyerteseivel, melyek között azért akad meglepetés is. A teljes listát most nem másolnánk ide be nektek, de az idén harminckettedik alkalommal megtartott szavazás eredményét oldalunkon megtekinthetitek, a kommentek alapján pedig nem csak mi mondjuk azt, hogy meglepetés.

Várjátok már a Far Cry 4-et? Ha nem, akkor ezt a blokkot kéretik kihagyni, ugyanis a következő sorokban a Far Cry 4 próbál majd titeket meggyőzni. A hét elején betekintést nyertünk a játék kooperatív módjába, mely ígéretesnek tűnik, előtte pedig egy érdekességre hívták fel a figyelmünket. Megázni biztosan nem fogunk a játék során, hiszen esős idővel nem találkozunk majd a kalandozásunk során, így kellemetlen tényezőnek marad a hó és a köd. A játék interaktív weboldala kapcsán is kaptunk egy mozgóképet, az oldalon böngészve pedig jobban megismerhetjük, hogy milyen világ vár majd ránk. Korábbi összefoglalónkban már szerepelt a játékról szóló dokumentumsorozat korábbi része, most pedig a folytatásra hívnánk fel a figyelmetek, melyben a himalájai régió mutatkozik be.

News.zip - a 2014. 43. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A The Witcher 3: Wild Hunt is a sokak által várt címek között szerepel, így nem maradhat el a játék nyitójelenetét bemutató hírünk megemlítése, illetve egy látványos teaser is érkezett az utóbbi napokban. Az Outlast még nem tart a harmadik résznél, de akár még az is lehet, hogy megéljük ezt, hiszen az már biztos, hogy érkezik az Outlast 2. A Red Barrels fejlesztői érzik, hogy van még bennük legalább egy játékra való ötlet és kreativitás, mi pedig már várjuk a folytatást. A Halo sorozat folytatása még odébb van, hiszen pontos dátumot sem tudunk még, bár egy fejlesztő által napvilágot látott képen a szemfüles rajongók már észrevettek egy számlálót, mely 2015 november 10-én jár le. Ebből sokan arra következtetnek, hogy ekkor debütálhat a játék, addig azonban be kell érnünk a Halo: The Master Chief Collection-nel, mely kapcsán a megszépült Halo 3-ra hívnánk fel a figyelmetek. A hamarosan megjelenő játékról a héten érkezett előszőr mozgókép.

Végül két fontos játék gépigényével és egy érdekes műsorajánlóval zárnánk a hírek részlegét. Elsőként a Call of Duty: Advanced Warfare ajánlott gépigényére hívnánk fel a figyelmetek, mely egy igen izmos összeállítás lett. Persze van nekünk egy minimális gépigényünk is, de természetesen akik tehetik, azok majd úgyis felhúzzák a csúszkákat. A másik alkotás, mely felől gépigény-hírek érkeztek nem lenne más, mint az Evolve. A Turtle Rock Studios műhelyében készülő alkotás csak jövő februárban érkezik, de így legalább lesz idő összeállítani egy olyan gépet, mely megfelel az alábbi követelményeknek. Végül pedig azok számára ajánlanánk egy remek programot, akiket sokszor magával ragad egy-egy játék zenei része. Számukra egészen biztosan örömhír, hogy a 2002 óta létező Video Games Live idén végre nálunk is bemutatkozik. A november 16-én este megrendezésre kerülő esemény minden fontos részletét megismerhetitek nálunk.

News.zip - a 2014. 43. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Hivatalos blogjainkkal folytatnánk, kezdésként pedig a Cooler Master remek ajánlatára hívnánk fel a figyelmetek. A CM Storm Octane páros ugyanis nagyon baráti áron kínál minőségi gamer perifériákat. Az MSI pedig tovább folytatta a hardvereik méretei kapcsán indult sorozatukat, ezúttal pedig egy aprócska grafikus kártyát hoztak el nektek.

Ti is írtatok néhány blogot. Zender például a ti véleményetekre kíváncsi az új Assassins Creed játékokkal kapcsolatban. Osszátok meg vele, hogy nektek melyik rész tetszik jobban. Skywaker99 pedig belekezdett a Furcsa történetek sorozatába, melynek a jelek szerint igénylitek a folytatását.

News.zip - a 2014. 43. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja díjat pedig C64 fun nyerte el, hiszen a Commando bemutatásával egy igazi klasszikust hozott el nektek, méghozzá egy minőségi iromány által.
7 hozzászólás

C64 fun

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat!mosolygó smiley A díjat meg különösen!mosolygó smiley Nagyon jól esik.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

A GTA már nagyon várós, akár V akár patchelt SA.

válasz erre

angol26

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

Várjatok már! Még nincs késő megjelenni valaminek, ami befér! mosolygó smiley

válasz erre

Yanez

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

Ez valóban kíváló hét volt! A HB díjasának pedig nagy pacsi! mosolygó smiley

válasz erre

zender

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

Köszönöm a megemlítést. mosolygó smiley C64 fun-nak gratulálok, megérdemelt a díj, érdekes a téma!

válasz erre

Gólem

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

Szuper hét volt, rengeteg jó hírrel. Hét blogjához grat, nekem is neki kéne állni...mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

Gratulálok a hét blogja írójána.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja