News.zip - a 2014. 36. hét legfontosabb hírei

2014. szeptember 07.
2.6351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ez a hét bizonyára több olvasónk számára is igazán mozgalmas volt, hiszen vége a nyárnak, elkezdődtek az iskolák és ahogy az lenni szokott, számos érdekes és fontos hír is felkerült oldalunkra, így bőségesen van miből válogatni a szokásos heti összefoglalónk kapcsán.

A magyar Microsoft részleg számára is nagy izgalmakat tartogatott ez a hét, hiszen hivatalos formában ezentúl itthon is elérhető az Xbox One. Ezúttal azonban elmaradt az a nagy felhajtás, melynek keretein belül több ember ismerhette volna meg az új konzolt, így összességében pocsék bevezetésről beszélhetünk, mely bizonyára az eladásokban is meg fog látszani. A Microsoft kapcsán a hét egyik legérdekesebb hírét már összefoglalónk elején meg is említenénk, mely az Xbox és a parfümök közti kapcsolatról szól. Történt ugyanis, hogy Angliában egy Sony-Activision megállapodást megkerülve, illatszerként reklámozzák a Destiny Xbox változatait, melyek két nap múlva jelennek meg.

A játék kapcsán egyébként egy jó kis mozgókép is érkezett a héten, mely ráadásul egy élőszereplős kedvcsináló lett, ami sok játék esetében hozott már még nagyobb kedvet a vásárlásra. Nem mehetünk el a mellett sem, hogy az ígéretek szerint mekkora történet vár majd a játékosokra. A héten derült ugyanis ki, hogy nem kisebb címhez, mint a Gyűrűk Urához szeretnék felemelni a szériát. Ez nem kis cél a Bungie-től, de eddig igen ígéretesen alakul a játék sorsa. A Gyűrűk Ura kapcsán itt említenénk meg a legújabb Lego játékról szóló pletykát, mely szerint jövőre érkezhet a Lego Jurassic World. A Lego játékokat ismerve biztosan izgalmas kalandban lehet majd részünk ha megvalósul a projekt.

News.zip - a 2014. 36. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Ha már kalandról van szó, akkor a Sherlock Holmes játékok is előkerülhetnek, az pedig már csak hab a tortán, hogy a hónap végén érkezik a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments. A héten megtudhattuk, hogy hogyan álcázhatjuk hősünket, ami egy ilyen játék esetében nagyon fontos. A Mortal Kombat legújabb részére többet kell várnunk, de legalább most már tudjuk, hogy mikor érkezik a játék. Kiderült ugyanis, hogy 2015. április 14-én számíthatunk a Mortal Kombat X-re. A multiplatform alkotás igazi klasszikus címet képvisel, így nagy elvárásoknak kell majd jövőre megfelelnie. Kedvcsinálóként nézzetek meg egy gameplay felvételt a játékból.

Utóbbi néhány összefoglalónkban igen sok mozgóképet válogattunk nektek össze, ezt a jó szokásunkat pedig ezúttal is megtartanánk, az Assassin's Creed: Rogue új előzetesével pedig egyszerre két feladatot is letudtunk. Az előző generáció után érkezzen egy előrenéző cím, mégpedig a Ryse: Son of Rome. A játék kapcsán mi mást is ajánlanánk, mint az új előzetest, ami igen látványosra sikeredett. A római harcosoknál maradva akit meggyőzött az előzetes, nálunk utánanézhet, hogy milyen hardveres frissítéseket kell eszközölnie október 10-ig.

News.zip - a 2014. 36. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A folytatások nem mindig sikerülnek jól, akkor pedig különösen furcsa erről beszélni, ha az első rész sem jött még ki. Steve Papoutsis producer azonban megtette, mégpedig a Battlefield Hardline kapcsán. Természetesen konkrétum még nincs, csupán ő maga jelentette ki, hogy örömmel elkészítené a Battlefield Hardline 2-t. Az elmélkedés után térjünk rá néhány sokkal konkrétabb témára, mint például a The Evil Within, melyről megtudtuk, hogy az előzetesnél korábban jön Európába. A horror kedvelői bizonyára nagyon örülnek ennek a hírnek, sokan pedig nagy elvárásokkal várják az október 14-én érkező játékot. Egy hónappal és egy héttel később jön a Project Cars, mely más műfajban kíván érvényesülni. Ettől függetlenül itt is nagy elvárásokról hallani, így az ősz mindenképpen mozgalmas lesz, az pedig majd csak később fog kiderülni, hogy a mozgalmas időszak hány sikerjátékot termel majd ki.

Itt az idő, hogy ismét beszúrjunk egy trailer blokkot, melynek első résztvevője az NBA Live 2015. Másodikként találóan az első Resident Evil: Revelations 2 trailert említenénk meg, mely szintén egy klasszikus névvel kapcsolatos, így az elvárások itt is magasak. A mozgóképek kapcsán általában a legjobb jeleneteket és fontos történeti szálakat osztják meg velünk az illetékesek, azonban van még sok egyéb fontos szempont is egy játék esetében. Ilyen például a kezelőfelület, melyet nem igazán szeretnek kihangsúlyozni az előzetes promókban, ám a héten érkezett egy ilyen témájú videó is. Ebben egészen pontosan a Dragon Age: Inquisition PC-s kezelőfelületét ismerhettük meg, ami rendkívül pozitív dolog a fejlesztők részéről.

Az FPS műfaj rajongói eddig talán elveszettnek érezhették magukat, ám a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módjáról érkezett hét perc hosszú mozgókép bizonyára az ő tetszésüket is elnyeri majd. A Firewatch néven érkező alkotást messze nem ismerik annyian, mint a Call of Duty sorozatot, ám ettől függetlenül igen ígéretes játékot ismerhettek meg akkor, ha megtekintitek a játék trailerjét. Különleges sztoriról és indie fejlesztésről van szó, melyben egy tűzfigyelő szerepébe kell majd bújnunk. Legutolsó játékos hírünk pedig egy remek hír lenne, mely csak az Xbox One tulajdonosokra vonatkozik. Történt ugyanis, hogy PC és PlayStation 4 után már Xbox One gépeken is elérhető a Warframe. A játék ugye ingyenes, azonban az extra tartalmakért komoly pénzeket kérnek el a fejlesztők.

News.zip - a 2014. 36. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Most következzenek a hivatalos blogjaink, melyek közül ezúttal a Cooler Master különleges házainak bemutatásáról szóló blogsorozat második részével kezdenénk, melyben ezúttal is nagyon ötletes munkákat tekinthettek meg. Másik blogfelelősünk az ASUS volt, ők pedig a hazai Strix család grafikus kártyáit mutatták be nektek. Mindkét blog igazi könnyed hétvégi olvasmány, ráadásul sok hasznos információval gazdagodhattok belőlük.

Rátérve az általatok írt blogokra, elsőként szeretnénk újra üdvözölni jezzahun-t, aki nemrég tért vissza. WarpraySTR egy érdekes játékról írt nektek, melyet PlayStation Vita-ra tudtok beszerezni és állítólag egész jó szórakozást nyújt.

News.zip - a 2014. 36. hét legfontosabb hírei - 5. kép

Legvégül pedig következzék a hét blogja, melynek szerzője ezúttal Norbiii, a blog témája pedig a Mario Kart 8, amit nagyon összeszedetten le is tesztelt, tapasztalatait pedig itt a GC-n osztotta meg veletek.
7 hozzászólás

Ravor

10 éve, 4 hónapja és 17 napja

Gratulálok a hét blogjáhozröhögő smiley

válasz erre

Norbiii

10 éve, 4 hónapja és 17 napja

WillThaWheel írta:
Szép hírek, grat Norbi! röhögő smiley
Neked is köszönöm. mosolygó smiley

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 4 hónapja és 18 napja

Szép hírek, grat Norbi! röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 18 napja

Drakulálok a hét blogjáért. Viszonylag kevés Nintendo játék érdekelne, de ezt cspatnám.

válasz erre

Norbiii

10 éve, 4 hónapja és 18 napja

Nagyon szépen köszönöm a hét blogja díjat, és köszönöm a hozzászólóknak is! mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 4 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

gokuvsvegita

10 éve, 4 hónapja és 18 napja

Gratulálok a hét blogjának. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja