News.zip - a 2014. 33. hét legfontosabb hírei

2014. augusztus 17.
1.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ismét elkészítettük nektek az elmúlt hét napra vetített összefoglalónkat, melyben a rengeteg hír közül próbáltuk kiszűrni a legnagyobb neveket és a legérdekesebb alkotásokat, valamint megnéztük a hivatalos blogok újdonságait és a ti irományaitokat.
 

Biztosak vagyunk benne, hogy minden kedves olvasónk tudja mi az a gamescom, hiszen folyamatosan szállítottuk nektek a neves rendezvényről érkező legfrissebb információkat. A gamer világot érintő különféle rendezvények azonban kétoldalúan tudják befolyásolni az ilyen összefoglalók elkészítését, hiszen egyrészről örülhetünk a rengeteg hírnek, melyek közül szerencsére igen sok valóban fontos információkat hozott el nekünk, másrészről azonban a megszokottnál nagyobb mennyiségű tartalomból nehezebb kiszűrni a legfontosabbakat. Azért mi megpróbálkoztunk vele, így fogadjátok szeretettel az elmúlt hét számunkra legérdekesebb és legfontosabb híreit.

Vágjunk is bele rögtön a legtetején, hiszen a konferencia csúcsára idén az Evolve került, hiszen a legjobb gamescomos előadás díja mellett még négy másikat zsebeltek be az összesen 13 jelölésből, ez pedig elég volt ahhoz is, hogy a gamescom történetének legsikeresebb alkotásává lépjen elő. A next-gen alkotás jövő év februárjában kerül a boltok polcaira, így annyira vészesen sokat már nem kell rá várnunk. Ha már a legsikeresebb név került szóba, akkor nézzük meg a legnagyobb hiányzót is, mely egyértelműen a GTA V lett, hiszen a korábbi generációt képviselő konzolokra már megjelent játék rendkívül nagy tábort tart még mindig izgalomban, mégpedig a hamarosan érkező next-gen változatával. A játékról pedig állítólag azért nem hallottunk, mert nem igazán volt mit mondaniuk.

A különféle gamer rendezvények persze nem csak abból állnak, hogy egy-egy illetékes beszél a színpadon és nagyokat ígér, hanem a rajongók legnagyobb örömére kedvcsináló videókból is rengeteggel találkozhatunk ilyen helyeken, ami azt is jelenti, hogy az elmúlt napokban oldalunkon is megnőtt a mozgóképek száma. A The Witcher 3: Wild Hunt például egy olyan alkotás, melyet már nagyon várnak, így a nagyjából 6 perces mozgókép sokaknak okozott 6 perc boldogságot. A Far Cry 4 is nagyon sokakat érdekel, így nem is csoda, hogy a Ubisoft friss tartalmakkal várta az érdeklődőket. Közel három percben egy friss mozgókép által megismerkedhettünk a játék központi területével, avagy Kyrattal. A Ubisoft kapcsán még egy érdekes hír is napvilágot látott, méghozzá a vállalat egyik vezetője, Alain Corre nyilatkozata kapcsán. Ő ugyanis azt ígérte, hogy a Ubisoft jobb PC-s alkotásokat fog felvonultatni, melynek első jele például a Far Cry 4 és az Assassin's Creed: Unity lesz, melyek esetében már az is dicsérendő, hogy a többi platformmal együtt debütálnak.

News.zip - a 2014. 33. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Kicsit kanyarodjunk el a mozgóképektől, hiszen volt még néhány nagyon érdekes bejelentés is. Ilyen például az igazi klasszikus Might & Magic Heroes sorozat legújabb részének bejelentése, melyből megtudtuk, hogy érkezik a Might & Magic Heroes VII. Hideo Kojima igencsak ismert arc, a Silent Hill pedig igencsak ismert név a játékok piacán, a héten pedig megtudtuk, hogy akkor sem beszélünk marhaságokat, ha ezentúl a kettőt együtt emlegetjük. Kiderült ugyanis, hogy érkezőben van egy új Silent Hill játék, mely a Silent Hills nevet kapta. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből.

Ma egyfajta mozidélutánt is kínálunk nektek, hiszen most egy újabb sor mozgóképre hívnánk fel a figyelmetek. Mindenképpen érdemes például megnézni az Xbox One-exkluzív Quantum Break gameplayt, mely 8 és fél perc hosszú. Sajnos még nem tudjuk, hogy mikor fog debütálni az alkotás, pedig nagyon ígéretesnek tűnik. A középkori fantasy kalandot elhozó Hellraid még a 8 és fél percre is rávert, hiszen 20 percig láthatjuk mozgásban, ami nem semmi. Az Assassin's Creed széria jó szokásához híván már korábban előkerült, most azonban a last-gen platformot megcélzó Rogue trailerjét ajánlanánk megtekintésre.

News.zip - a 2014. 33. hét legfontosabb hírei - 3. kép

Aki esetleg este olvassa az összefoglalónkat, az most nézze át a székét, hogy egy hirtelen mozdulattal nehogy valami nagyobb baleset történjen. Az Alien: Isolation legújabb mozgóképe ugyanis igencsak félelmetesre sikeredett, de ettől függetlenül megéri megnézni. Mozgókép és egyben bejelentés is érkezett a BioWare legújabb RPG-jét illetően, hiszen megtudtuk, hogy készülőben van a Shadow Realms, 2015-ben pedig meg is érkezik majd. A Dead Space széria új része ezt nem mondhatja el magáról, azonban jó hírek érkeztek a sorozat rajongói számára. A Visceral Games egyik fejese ugyanis egy interjúban elmondta, hogy nem kaszálták el a szériát, ám az új rész még az ötletelés fázisában van, így egyhamar nem játszhatunk majd vele.

A World of Warcraft 2-vel szintén ez a helyzet, sőt az sem biztos, hogy valaha elkészül majd, de azt megtudtuk a gamescom alatt, hogy gondolkodnak a folytatáson, illetve az óriási sikereket felmutató MMO jövőjén. Utolsó előtti mozgóképünket tolnánk az orrotok elé, mely nem lenne más, mint az első Dead Island 2 gameplay trailer, mely elég jóra sikeredett. Utolsó trailerünk pedig kapcsolódik az utolsó előttihez, hiszen a Dying Light brutális mozgóképével búcsúzna ez a részleg.

News.zip - a 2014. 33. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Egy kis mozival és érdekességgel zárnánk, így itt is megosztanánk veletek, hogy lesznek történetbeli változások a The Last of Us-mozifilmben, melynek nem biztos, hogy sok fanatikus örül majd. Utolsó hírünk pedig a Valve új irányáról szólna, hiszen a jelek szerint Multimédiás szolgáltatásokat indítana a vállalat. Ez érthető lépés, kíváncsiak lehetünk a megvalósításra.

Az elmúlt napokban hivatalos bloggal szolgált nektek az MSI, méghozzá egy igen érdekes ötlettel álltak elő. Összegyűjtöttek ugyanis 10 okot, hogy MSI All in One gépen játszatok. Van köztük jó pár meggyőző érv, az új szériájuk pedig valóban remek lett. A Cooler Master egy hasznos szolgáltatásukat mutatta be nektek, mellyel könnyedén kiszámíthatjátok, hogy mekkora tápegységre van szükségetek.

Természetesen ti is írtatok blogokat, rDAVE még korábban például az AMD AM1-ről írt nektek, míg zolika1994 leírta nektek, hogyan jutott hozzá a TIA of Van Helsing kitűző-csomaghoz.

News.zip - a 2014. 33. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja díjat azonban gokuvsvegita néven ténykedő felhasználónknak adnánk, hiszen testvérével együtt nagyon tartalmas és képekkel teli bemutatót írtak két új figurájukról.
5 hozzászólás

Azer11

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Gratula!

válasz erre

Yanez

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Graaat gokusvegita!!!

válasz erre

gokuvsvegita

7 éve, 1 hónapja és 4 napja

Köszönöm a hét blogja címet.

válasz erre

kpal

7 éve, 1 hónapja és 4 napja

grat a blognak

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 4 napja

Gratula gokuvsvegita-nak, klasszak a figurák.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja