News.zip - a 2014. 30. hét legfontosabb hírei

2014. július 27.
2.0901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Vidám vasárnapot kívánunk minden kedves olvasónknak, a mozgalmas hetünknek szép lassan vége van, ám nem múlhat el úgy egy hétvége, hogy a Game Channel össze ne válogassa nektek az elmúlt napok legérdekesebb és legfontosabb híreit.
 

A hírek mellett természetesen szemezgetünk a blogokból is, melyek minden héten érdekes témákkal szolgálnak a többi olvasónknak. Azt is tudjuk, hogy pont ezekben a percekben startolt a Forma 1 magyar nagydíja, mely kapcsán szeretnénk jó szórakozást kívánni azoknak, akik a helyszínen, illetve a televíziók előtt izgulják végig a futamot, összefoglalónkat pedig a futam után ki ne hagyjátok!

A Ubisoft mostanság jó néhány kellemetlen percet élt meg, ám tarsolyukban még jó pár javítási lehetőség rejtőzik. Az egyik ilyen például az Assassin's Creed sorozat legújabb része, mely a Unity nevet kapta. Az újdonság októberben érkezik, méghozzá a vállalat szerint igazi next-gen élményt biztosítva. Egy alkotásnál azonban nem csak a szépség számít, hanem bizony a játékidő is, hiszen nem mindegy, hogy drága pénzért mennyi ideig tud minket lekötni. Ezzel kapcsolatban is ígéretet kaptunk, hiszen a Ubisoft szerint amellett hogy szép, még hosszú is lesz az új rész.

Az ismert sorozat új része mellett állítólag egy teljesen új címen is dolgoznak a srácok, melyről szinte semmit sem tudni, így egyelőre csak remélni tudjuk, hogy nem a Watch Dogs 2 készül. Azt még nem tudjuk, hogy mikor érkezhet meg a vadonatúj játék, a Battlefield Hardline-ról azonban megtudtuk a héten, hogy csak jövőre érkezik. Ez sokak számára rossz hír, azonban a játékkal kapcsolatban az is kiderült, hogy beépülő zsaruk leszünk majd, ami eddig nem sok alkotás során adatott meg nekünk.

Térjünk át kicsit az elkövetkezendő hónapra, melyben egy olyan rendezvény kerül megtartásra, amire minden Game Channel olvasónak érdemes odafigyelnie. Név szerint a Gamescom 2014-ről van szó, melyet Kölnben rendeznek majd meg, így akár egy kisebb kirándulást is tehetünk arrafelé. Az augusztus 13 és 17 között megrendezésre kerülő shown egyébként találkozhatunk majd a Wargaming új haditengerészeti játékával, mely sokak számára nyújthat remek kikapcsolódást. Reméljük sikerül úgy megvalósítani az alkotást, ahogy a fejlesztők szeretnék, hiszen akkor nagy várakozással lehetünk az alkotás felé. A közelgő Gamescom a Namco Bandai számára is fontos esemény, melyet jól mutat az is, hogy olyan nagy nevekkel találkozhatunk majd, mint a Project Cars, a The Witcher 3, vagy a Rise of Incarnates.

News.zip - a 2014. 30. hét legfontosabb hírei - 2. kép

A Sony is képviselteti magát a rendezvényen, aki pedig fél attól, hogy igen kevés új alkotással találkozna, azt meg is nyugtatták, hisze elárulták, hogy mikre számíthatunk Kölnben. Nagy nevekből nem lesz hiány, hiszen olyan címeket találunk a listán, mint például a Far Cry 4, Middle Earth: Shadow of Mordor vagy a LittleBigPlanet 3. Ha már szóba került a Far Cry 4, akkor mindenképpen meg kell említenünk, hogy az alkotás megkapta a hivatalos fejlesztői naplóját, mely kicsit beenged minket a kulisszák mögé, ami például olyan izgalmakat rejt, mint egy nepáli utazás. A Middle Earth: Shadow of Mordor is említésre került nemrég, ilyenkor pedig nem hagyhatjuk ki a játékkal kapcsolatos remek hírünket. Kiderült ugyanis, hogy a vártál hamarabb érkezik az alkotás, igaz csak egy hétről van szó, de ez akkor is remek pozitív hír. Az új dátum tehát október 3, ami már nincs is olyan messze.

A Doom reboot még odébb van, hiszen a QuakeCon 2014-en való jelenlét nem volt egyenlő azzal, hogy idén érkezik az alkotás. Ezt Pete Hines fejtette ki bővebben, az ő szava ebben a témában pedig mérvadó, így sajnos csak 2015-ben számíthatunk a bővebb információáradatra. Reméljük nem sikerül olyan durvára a reboot, hogy ne tudjuk majd gépeinken elfuttatni azt, hiszen akkor az Elite: Danegerous space simulator sorsára jutna a játék. Az érdekes alkotásról egyébként maga David Braben, a Frontier Developments fő fejlesztője nyilatkozta azt, hogy a közelgő játékának bizonyos grafikai opcióit nem bírják el a PC-k. Ez egy igen bátor állítás, ráadásul nem a legjobb marketinges duma, már ami a PC-s eladásokat illeti. Mi ezért kíváncsiak vagyunk rá, hogy mik azok a hatalmas gépigényű effektek, melyről az úriember oly sokat gondol.

News.zip - a 2014. 30. hét legfontosabb hírei - 3. kép

Ha kap folytatást a Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, akkor bizonyára az elfutna majd a legtöbb piacon lévő gépen. Persze a játék még messze nincs olyan állapotban, hogy megjelenjen, de a korábbi rész fejlesztői, akik az Obsidian név alatt tömörülnek, elárulták, hogy agyalnak a harmadik részen, melyhez a kellő kedv is megvan bennük. Megbízás még nincs, mi azonban bízunk benne, hogy hamarosan már az első kezdeti képekre csorgathatjuk nyálunkat. A Steam Controller bizonyára hamarabb látja majd meg a napvilágot, mint az említett alkotás harmadik része, addig azonban az irányító is sok módosításon esik majd át a kiindulópontoz képest. A legutóbbi simításokról mi is beszámoltunk, a folyamatot pedig érdemes követni, hiszen jól példázza azt, hogy a zárt ajtók mögött milyen fejlesztések és változtatások történnek.

A Crytek néven gyülekező fejlesztői brigádot bizonyára sokan ismeritek, az utóbbi időben pedig egy igen szomorú hír kapcsán kerültek elő. Volt ugyanis szó arról, hogy csődben vannak, nemrég azonban pozitívan nyilatkoztak a jövőről, hiszen kiderült, hogy sikerült befektetőket találni, akik biztosítják majd a cég jövőjét. Ennek bizonyára sok olvasónk örül, hiszen a srácok jó pár élvezetes alkotást tettek már le az asztalra. Azt mondjuk el tudjuk képzelni, hogy a vállalat dolgozói egy ideje nem kaptak annyi bért, melyet egy átlagfejlesztő keres. Ezt az adatot a Gamasutra egyik tanulmányát olvasva kaparintottuk meg, hiszen ők 4000 fejlesztőt kérdeztek meg. A válaszok szerint egy átlagos fejlesztő 83 ezer dollárt keres, ami azért nem mondható rossz pénznek, pláne akkor, ha a hazai bérezéshez viszonyítjuk.

Egy klasszikus is besurrant összefoglalónkba, hiszen mindenképpen érdemes tartottuk a megjelenésre azt, hogy megjelenési dátumot kapott a Sonic Boom. Sajnos hiába érkezik így két Sonic alkotás egymás mellett, csak a Nintendo 3DS, illetve Nintendo Wii U felhasználók élvezhetik majd őket. A Sonic név nem új a piacon, nemhogy a Bioware állítólagos új címe, melyről egyelőre sokat nem tudunk, de a jelek szerint nem éppen egy vidám alkotással lesz majd dolgunk.

News.zip - a 2014. 30. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Hivatalos blogokból sem szenvedtünk hiányt, mi most a sort a Magic to Master fiaival nyitnánk, akik arról írtak nektek, hogy milyen nehézségek adódnak MMORPG fejlesztés közben. Az ASUS egy új témával kedveskedett az olvasóknak, hiszen belecsaptak a hálózati megoldásokba, melynek a névadás alapján lesz következő része is. A sort a Cooler Master zárja, ők pedig mi mást is hoztak volna, mint valamit a játékosoknak szánt kiegészítők piacáról. Egészen pontosan azt igyekeztek elmagyarázni, hogy hogyan hozzuk ki a maximumot egerünkből.

Végezetül a ti irományaitok kerülnek előtérbe, melyek között voltak visszatérő témák és újdonságok is. Adambalonyi kielemezte az új Grid részt, valamint 3D-s munkásságáról is mesélt nekünk, mindezt pedig a
Pocoktheadam - 3D és a jövő , játékok nyáron
irományában tette meg. WarpraySTR a PS Vita tulajdonosoknak hozott el játékot, mely a Destiny of Spirits nevet kapta. 5t3v3nk3 ismét egy DayZ bloggal jelentkezett, mely a Mr Die Sie és a természet nevet kapta. WillThaWheel nagy örömünkre folytatta a Flashback Friday sorozatát, melynek második részében egy korábbi NFS rész kapott helyet.

News.zip - a 2014. 30. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja díjat pedig nem más nyerte, mint rDAVE, hiszen remek beszámolót írt nekünk a kínai Deepin-ről (Linux), mely jól mutatja, hogy nem áll meg az élet a Windowsnál.
7 hozzászólás

Norbiii

7 éve, 9 hónapja és 11 napja

Grat mindenkinek, és rDave-nek is, a hét blogja díjért!

válasz erre

totyak

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Nekem megáll az élet a windows-nál, ettől függetlenül gratulációmat küldöm rDAVE-nek.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Köszönöm a HB-t és köszönöm a gratulációkat!

válasz erre

Yanez

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Szép volt rDÉLY! És jó hetet tudhatunk magunk mögött!

válasz erre

WillThaWheel

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Jó hét volt! Grat a HB-hoz!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

fantis6

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

grat Dave

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profiljaPalapetya profilja