News.zip - a 2014. 29. hét legfontosabb hírei

2014. július 20.
1.9121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ismét nagy szeretettel írtuk meg nektek a szokásos heti összefoglalónkat, melyben számos friss hír, nagy név és érdekes blog kapott helyet, így ezúttal is kellemes olvasást kínálunk.

Az MMO stílust már sokan temettékk az elmúlt évek során, amelynek van létjogosultsága, ám sokkal lassabb számcsökkenést tapasztalhatunk, mint amire sokan gondoltak volna. Természetesen az új belépőknek baromi nehéz dolguk van, így nem meglepő, hogy meglepetés nélkül jelentették ki a 2013-as legnépszerűbb MMO alkotását. A Blizzard által megalkotott World of Warcraftnak volt a legtöbb előfizetője, akik százalékos arányban a piac 36 százalékát teszik ki. Ez nem rossz arány egy ilyen "régi" alkotástól, pláne számszerűsítve, hiszen az 1 milliárdos érték fölött vannak. A Blizzard kapcsán még egy fontos hír érkezett a héten, mely az egyik viszonylag új alkotásukkal kapcsolatos. Egészen pontosan a Heartstone-ról van szó, melynek egyjátékos módja július 23-án debütál. A Curse of Naxxramas-nak bizonyára sokan fognak majd örülni, hiszen remekül szórakozhatunk majd egyedül is.

Az RPG alkotások között is számos klasszikus bújik meg, például a Sacred szériát biztosan sokan ismeritek. Akik szeretik ezt a stílust, nekik remek kedvcsináló lehet a látványos Sacred 3 trailer, mely ugyan CGI-technikával készült, de ettől függetlenül a nevet szerető játékosoknak biztosan örömet okoz majd. A Ubisoft Montreal műhelyében készülő Rainbow Six: Siege is megkapta saját trailerjét, mely ugyan nem túl hosszú, de azért látványos lett.

Ha már szóba került a Ubisoft, akkor egy másik ígéretes alkotásuk kapcsán érkező jó hírt is illik közölnünk. A november 11-én érkező The Crew PC-s bétája ugyanis holnap kezdődik, jelentkezni pedig még lehet, melyhez hírünkben megtaláljátok a linket. Reméljük sikerrel jártok és esetleg blog formájában kapunk majd egy élménybeszámolót. A Mario Kart széria nem éppen ez a stílus, de azért ici-pici rokonság van közte és a The Crew között, így itt említenénk meg, hogy júniusban, az USA-ban a szoftverpiac győztese a Mario Kart 8 lett. Bizonyára örömteli hír ez a Nintendo számára, de egyébként az alkotás is nagyon élvezetes lett. Az amerikai Nintendo fanoknak is van örömteli hírünk, hiszen a Mario Kart 8 figuráit szerezhetik be a mekikbe, melyek bizonyára sokkal értelmesebbek, mint sok korábbi ajándék.

News.zip - a 2014. 29. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Már igen sok platform meg volt említve a korábbi sorokban, így most említsük meg talán az egyik legfiatalabb játékplatformot, az iOS-t. Egészen pontosan egy nagy név érkezésének örülhetnek az iOS-eszközzel rendelkezők, hiszen erre a platformra érkezik az Assassin's Creed: Memories. A sorozattal kapcsolatosan egyébként érdemes megnézni a friss Assassin's Creed: Unity gameplay trailert, mely nagyon látványos lett. Ismét a platformokkal kapcsolatos hírt említenénk meg, melynek főszereplője ezúttal egy játék, név szerint a Destiny. Kiderült ugyanis, hogy nem játszhat együtt last-gen és next-gen tulajdonos a Destinyben. Persze ez teljesen érthető dolog, de azért jó lett volna egy ilyen átmenet.

A mozik és a játékok világa között azért akad jó pár átmenet, melynek legújabb példáját a Teenage Mutant Ninja Turtles szolgáltatja, hiszen nemrég a filmváltozatért felelős Paramoint Pictures bejelentette, hogy érkezik a TMNT: Training Lair, mely csak Xbox 360-ra érkezik, ám azt ingyenesen teszi. A játék egyébként Kinectre-re optimalizálva érkezik, így azoknak érdemes beszerezni, akik rendelkeznek ilyen kiegészítővel. A dátum is adott, hiszen 2 nap múlva keressétek a Live-ban! A Fifa 15-öt is kereshetitek majd az Xbox 360 boltjában, ám kicsivel később kell ezt megtenni ahhoz, hogy meg is találjátok. Ettől függetlenül valószínűleg Lionel Messi-t látjátok majd a képen, hiszen ő került a borítóra, mely talán az idei teljesítményét nézve igen meglepő.

News.zip - a 2014. 29. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A Fifa sorozat már rengeteg résszel rendelkezik, mondhatni, hogy igazi klasszikusnak számít, csakúgy mint a Mortal Kombat, melynek legújabb részével kapcsolatban kiderült, hogy ismét találkozhatunk majd vendégkarakterekkel, melyek fel tudnak dobni egy-egy bunyót. A Sony nevével fémjelzett H1Z1 nem egészen a bunyóról fog majd szólni, ám a zombikkal mindenképpen meg kell majd küzdenünk. Az viszont még játékon keresztül sem mindegy, hogy milyen időben tesszük mindezt, hiszen a körülmények nagyon fontosak. A héten betekintést nyerhettünk a játék azon részébe, hogy hogyan változik majd az időjárás. A mozgóképet érdemes megtekinteni, a játékot pedig ingyenessége okán mindenkinek javasoljuk majd kipróbálásra.

News.zip - a 2014. 29. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Összefoglalónk végéhez közeledve nézzük meg, hogy néhány partnerünk milyen hivatalos blogot hozz el nektek a héten. Szerencsére érkeztek remek blogok, így van miről beszámolnunk nektek. Talán ez a rovat most kicsit hosszabb lesz, mint ahogy azt megszokhattátok volna, hiszen az MSI egy olyan bloggal kedveskedett nektek, melynek sokkal nagyobb mögöttes tartalma van, mint egy új széria megjelenése. Ők ugyanis nem másra vállalkoztak, minthogy bezöldítik a PC-s ipart, ennek pedig fontos eleme az Új Eco széria, melyet remélhetőleg mi is bemutathatunk majd közelebbről, hiszen maximálisan támogatjuk ezt az irányt.

Nem szabad azonban megfeledkezni a Kingston munkatársainak újabb irományáról sem, hiszen egy nagyon praktikus újdonságot mutattak be nektek, melynek elődjével kezdték a hivatalos blogjukat. Érdemes elolvasni, hogy hogyan könnyíti meg életünket a MobileLite Wireless G2.

Természetesen ti is gyarapítottátok a blogos rovatunkat, méghozzá igazán minőségi és ötletes irományokkal. Marduk egy régi klasszikust, a Gothic 1-et vette elő, aminek örülünk, hiszen tényleg örömteli azt olvasni, hogy nem csupán az új nevek foglalnak le titeket. Gokuvsvegita egy komoly tesztet írt nektek, méghozzá a
Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition-ről
, melyet elsősorban a PS3 tulajoknak ajánlanánk. Norbiii egy verset hozott el nekünk, melyben jó néhányan szerepelnek az oldal tagjai közül. A kommentek egyértelműen jelzik, hogy nagyon eltalált versikéről van szó, melyért szeretnénk 15 kreditet odaítélni neki.

News.zip - a 2014. 29. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja díjat egy jól ismert tagunk kapja, aki remek ötletet valósított meg. 5t3v3nk3 ugyanis az általa nagyon kedvelt játékot, a DayZ-t vette elő és párosított a hazánkban is egyre népszerűbb Cosplay (Costume Play) formációval. A végeredmény nagyon jó lett, így talán még többen kapnak kedvet a játékhoz.
6 hozzászólás

totyak

6 éve, 27 napja

Már sokadjára ismét gratulálok 5t3v3nk3-nek.

válasz erre

Norbiii

6 éve, 1 hónapja

Gratula Steve-nek és a többieknek is!

Én meg nagyon örülök, hogy ismét bekerülhettem, külön, hogy egy paródiával. A pontokat köszönöm szépen, nekem ez is felér egy díjjal.

Jó voltál Steve!!!!

válasz erre

Azer11

6 éve, 1 hónapja

Nagy gratula, teljesen megérdemelte a hét blogja címét!!

válasz erre

Yanez

6 éve, 1 hónapja

Gratula St3v3! A többieknek is nagy pacsi az irományokért meg a GC-nek is az érdekes hétért!

válasz erre

DaNyEE

6 éve, 1 hónapja

Érdekes hét volt, Steve neked pedig gratula!

válasz erre

WillThaWheel

6 éve, 1 hónapja

Vagány kis hét, érdekes hírekkel és minőségi blogokkal. Grat Steve!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja