News.zip - a 2014. 24. hét legfontosabb hírei

2014. június 15.
1.8861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Talán az év 24.hetében van a legkönnyebb dolgunk a legfontosabb hírek kapcsán, hiszen egy olyan rendezvény zajlott az elmúlt napokban, melyet évről évre egyre több játékos vár, ez pedig nem volt más, mint a 2014-es E3, ami szokásához híván rengeteg újdonságot hozott el nekünk, illetve a nagy nevek kapcsán sem lehet hiányérzetünk.

Szokásos heti összefoglalónk tehát főként a június 10 és 12 között megrendezett Electronic Entertainment Expo-ról érkező hírekből építkezik, azokon belül azonban megpróbáltuk a legérdekesebb információkat összegyűjteni, melyek mellett a hivatalos blogokból való szemezgetés és a ti irományaitok megvizslatása sem maradhatott el. Reméljük mindenki örömmel olvassa majd az alábbi sorokat, és itt kérnénk meg titeket arra, hogy komment formájában osszátok majd meg velünk, hogy számotokra mi volt az E3 legérdekesebb és legértékesebb híre.

Bizonyára mindenki emlékezhet azokra a hetekre, melyek a GTA V megjelenését előzték meg, hiszen minden hétre annyi új információ jutott, hogy muszáj volt elsőként megemlíteni az összefoglalókban. Most azokhoz képest töredéknyi helyet kap az alkotás, ám mindenképpen megemlítendő, hogy hivatalos megerősítést kapott a játék PC-re, XBOX One-ra és PlayStation 4-re szánt változata. A bejelentés után volt olyan áruház, mely listázta is a játékot, méghozzá október végére, így akár néhány héttel a tanévkezdés után már az említett gépeken is kalandozhatunk egy jót.

Egy érkezőben lévő alkotásról leginkább az úgynevezett gameplay felvételekből dönthetjük el, hogy számunkra szimpatikus e, hiszen itt legtöbbször a valós játékmenetet tekinthetjük meg. Természetesen az E3 kapcsán is jó néhány ilyen mozgókép érkezett, így van mit megosztani veletek. A Ubisoftra sokan mérgesek a Watch Dogs miatt, de talán a The Crew-val majd bizonyítanak a srácok. Az ígéretesnek tűnő versenyjátékról egy fejlesztői interjúba beszúrt gameplay felvételt ajánlunk megtekintésre, mely viszonylag sok információt szolgáltat a játékkal kapcsolatban. A Sniper Elite 3 más stílust képvisel, ám esetében is igaz, hogy a jó hosszú gameplayből sok mindent megtudhatunk. Azok, akik kedvelték az előző részeket, bizonyára örömüket lelik majd a folytatásban, hiszen a felvétel alapján sikerült ismét remek mesterlövészes hangulatot teremteni.

News.zip - a 2014. 24. hét legfontosabb hírei - 2. kép

A The Witcher 3: Wild Hunt-ra nagyon sokan várnak, hiszen az előző rész nagyon ütősre sikeredett. Sajnos a megjelenés még több hónappal odébb van, így addig az E3 kapcsán érkező mozgóképre és társaira kell hagyatkoznunk. A The Sims 4 valószínűleg igencsak más rajongótáborral rendelkezik, mint az eddig említett alkotások, ám mi mindenkire szeretnénk gondolni, így itt is megemlítenénk a játék több mint négy perces látnivalóját.

A zombis túlélőhorroros műfaj manapság nagyon felkapott lett, ezt pedig a Sony is szeretné meglovagolni, hiszen készülőben van a H1Z1, mely kapcsán mozgóképpel és sok hasznos információval gazdagodtunk. Aki úgy gondolja, hogy játszani fog majd az alkotással, az mindenképpen olvassa el a hírben szereplő információkat is, hiszen ezek később sokat segíthetnek majd. Itt még nem ért véget a mozgóképek áradata, de mivel ezek nyújtják a legtöbb információt, ezért ezekre szeretnénk felhívni a figyelmetek. A Dragon Age: Inquisition kapcsán például szintén érdemes megtekinteni a héten érkezett mozgóképet, ez pedig vonatkozik a Monolith és a Warner kooperációjában készülődő Middle-Earth: Shadow of Mordorról árulkodó videóra is.

Az Xbox konzolok egyik húzócímét mindig is a Forza játékok jelentették, az Xbox One tulajdonosok pedig bizonyára nagyon várják már az ősszel érkező Forza Horizon 2-t, melyről szintén kaptunk egy gameplay felvételt. Ha már a next-gen konzolok exkluzív címei szóba kerültek, akkor mindenképpen érdemes még megemlíteni a Sony egyelőre jól fogyó újdonságára, a PlayStation 4-re érkező Bloodborne-t, melyet a From Software fejleszt. Az alkotás kapcsán persze mi más is érkezett volna, mint egy gameplay felvétel, mely nem hivatalos úton került ki, ám azóta egy hivatalos mozgóképpel is szolgáltunk nektek az alkotás kapcsán.

News.zip - a 2014. 24. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A játékokról szóló részünket egy összefoglalóba épített összefoglalóval zárnánk, hiszen oldalunkon több nagy játékfelelős újdonságairól is találhattok E3-as összefoglalót. A Microsoft idei konferenciájáról szóló összefoglalónkban például rengeteg videót valamint rendkívül részletes szöveges tudósítást is találtok. A hosszabb irományban olyan mozgóképek kaptak helyet, mint például a Halo 5 Beta trailer, vagy az új Tomb Raider. Az Electronic Arts is komoly nevekkel készült, így az ő bemutatójukról szóló összefoglalóban megtekinthetitek a Mass Effect 4 trailerét, az aktuális NHL epizód kedvcsinálóját, vagy akár a Mirror's Edge 2 gameplay felvételét.

A Ubisoft kapcsán egyértelműen a Far Cry 4 mozgóképét említenénk meg, melyet természetesen a rendezvényükről szóló összefoglalónkban megtekinthettek, az alkotás kapcsán pedig csak remélni tudjuk, hogy a végtermék is ilyen jó lesz. A The Division kapcsán egy cinematic felvétellel gazdagodtunk, de mindenképpen ajánljuk az Assassin's Creed Unity hasonló felvételét is. Természetesen a Sony sem hiányzott a rendezvényről, velük kapcsolatos összefoglalónkban pedig olyan nevekkel találkozhattok, mint a GTA V, Batman Arkham Knight, vagy a Mortal Kombat X.

A Nintendo nem volt jelen a rendezvényen, azonban megtartották saját prezentációjukat, melyről szintén készült egy összefoglalónk, amiben a legnagyobb hangsúly a Wii U-ra érkező alkotások kapták. A 3DS tulajok is örülhetnek kicsit, hiszen 2015-ben Codename: STEAM néven érkezik majd egy ígéretes alkotás. A hardveres hírek közül mindenképpen fontosnak tartjuk kiemelni a perifériáiról híres SteelSeries legújabb alkotását, a SteelSeries Sentry-t, mely a játékosok szemét analizálja, majd pedig kiértékeli az adatokat és segít javítani a teljesítményükön.

News.zip - a 2014. 24. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Természetesen hivatalos blog is érkezett a héten, méghozzá a Kingston és az ASUS illetékeseitől. A Kingston részéről meglepő lehet, hogy egy headset került a blogjuk központjába, ám mi ennek csak örülünk, hiszen nagyon jó iromány lett a Kingston HyperX Cloud: HyperX minőség a perifériák terén is néven elérhető blogjuk. Az ASUS is perifériákkal készült nektek, méghozzá a legújabb ROG termékeket mutatják be jó néhány sorban.

Végül pedig a ti irományaitok között szemezgettünk és rábukkantunk például Simply red remek kedvcsinálójára, mely a Silent Hill 2 ismertető nevet kapta és ebből könnyen kitalálható, hogy miről is szól a blog. Yanez doktor most épp nem rendel, egy kis bepillantást enged nekünk játékstílusába a Játékstílúsom. És a tiéd? blogjában, 5t3v3nk3 újabb izgalmas sorozatot indított, amely már két résszel is jelentkezett a héten 47-es Ciklus, bemelegítő kör és 47-es ciklus - Újjászületve címekkel. Biztos hogy díjat fog nálunk nyerni hamarosan.

News.zip - a 2014. 24. hét legfontosabb hírei - 5. kép

Viszont a héten nehéz választás után DGergely Azok a csodálatos... ZOMBIK című írása vitte a hét blogja díjat.
7 hozzászólás

kpal

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

grat blognak

nekem a heten AC ,GTA V infok fogtak meg nagyon

válasz erre

Norbiii

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

Gratulálok mindenkinek, remek munkát végeztetek, DGergelynek meg külön a hét blogja díjért.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

Yanez írta:
Lehet, hogy voltak már jobb E3 rendezvények, de aki unalmasnak hívja, az nem gamer.
Én élveztem, de a Sony-nál csalódtam, hogy semmi nagy Vita játékot nem jelentettek be... Legalább egy Gravity Rush 2 megjelenési dátumot dobhattak volna.

válasz erre

Yanez

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

Vendég írta:
Hát igen, az E3. Bár szerintem elég unalmas volt, semmi kiemelkedő bejelentés nem volt.
Lehet, hogy voltak már jobb E3 rendezvények, de aki unalmasnak hívja, az nem gamer.

válasz erre

Vendég

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

Yanez írta:
DGergely-nek meg a többi bloggernek is nagy grat! Hogy milyen hetünk volt? 1 évig tuti nem lesz mégegy ilyen!
Hát igen, az E3. Bár szerintem elég unalmas volt, semmi kiemelkedő bejelentés nem volt.

válasz erre

totyak

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

Ahogy az összefoglaló képe is mutatja, számomra is a legfontosabb hír a GTA V pc bejelentés volt. Szerencsére nincs is már annyira messze.

válasz erre

Yanez

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

DGergely-nek meg a többi bloggernek is nagy grat! Hogy milyen hetünk volt? 1 évig tuti nem lesz mégegy ilyen!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja