News.zip - a 2014. 16. hét legfontosabb hírei

2014. április 20.
2.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A húsvéti programok mellett biztos sokaknak jut idő a kikapcsolódásra, hiszen az iskolákban szünet van, a munkahelyek többsége pedig zárva van, így legfrissebb News.zip összefoglalónk remek lehetőséget biztosít arra, hogy az elmúlt hét legérdekesebb történéseiről ne maradjatok le.

Ahogy megszokhattátok ismét szóba kerül a legtöbb platform és műfaj, valamint a legérdekesebb hardveres témákat is megemlítjük, az összefoglaló végéhez közeledve pedig bemutatjuk a legfrissebb hivatalos blogot, melyet valamely neves gyártó hozott el nektek, legvégül pedig a ti írásaitok közül szemezgetünk és kihirdetjük a hét blogja díj nyertesét.

Elkezdeni mindig nehéz egy ilyen összefoglalót, hiszen rengeteg érdekes, valamint fontos hír látott napvilágot az elmúlt hét napban is. Sokan szoktak a locsolkodásért tojás mellett egy kis zsebpénzt is kapni, így elsőként egy jó befektetési ajánlatra emlékeztetnénk titeket. Az Origin kínálatában ugyanis nagy leárazások várnak rátok. Szerencsére nem az alig fogyó, sokak számára ismeretlen nevekkel van tele a kedvezményes játékok sora, hanem olyan nagy címekkel, mint például a Battlefield 3 és 4, valamint a Fifa sorozat legújabb tagja. Egy játékot még muszáj megemlíteni, hogy még nagyobb kedvet kapjatok, így megjegyeznénk, hogy az általunk is tesztelt Titanfall is a listán van. A rivális Steam is érdekes információkkal szolgált a héten, mely szintén összefügg a játékeladásokkal. Egy nyilvános Steam profilokat megfigyelő felmérésből kiderült ugyanis, hogy a Steamen regisztrált videojátékok közel 37 százalékával nem játszanak az emberek. Persze ebben sok kisebb és ingyenes játék is benne van, valamint ezt az arányt növeli a sok akció is, amikor néha olyan játékokat is megveszünk, amit talán el sem indítunk majd.

News.zip - a 2014. 16. hét legfontosabb hírei - 2. kép

A Watch Dogs kapcsán is érkeztek érdekes és fontos hírek. Ilyen például az az információ, mely szerint a fejlesztők nem engedélyezik a csalásokat a játékban. Ez sokakban felemás érzéseket kelthet, hiszen biztos lesznek benne bosszantó részek, melyet szívesen megkönnyítenénk, valamint aki csak mókázni akar, az is csak komolyabb határokon belül teheti azt meg. Kaptunk még egy videót is játék kapcsán, melyen az alkotás PAX East demóját vehetjük szemügyre. Szerencsére igen sok területre enged betekintést a videó, így például autózást és akciót is látunk. A játék már nincs olyan messze, az információk pedig szerencsére folyamatosan jönnek. Egy e-book is érkezik majd a játék megjelenésével, méghozzá egy mellékszált kapunk, ami sokakat bizonyára nagyon érdekel.

A Sony Online Entertainment zombis MMO-ja, a H1Z1 bizonyára sokszor fogja még hallatni magát, hiszen nagyon érdekes projektről van szó. A zombi és az MMO stílus ötletes keveréknek tűnik. A legfrissebb információk a játék nagyon alapos vizsgálatok után állapítja majd meg, hogy életben tudunk e maradni, így a játékosoknak nagyon oda kell figyelni játék közben. Ez sokaknak nagyon jó hír, ám biztos lesznek olyanok, akik egy-egy halál miatt háborogni fognak majd. A Plants vs Zombies: Garden Warfare nem tartozik a túl komoly játékok közé, mégis nagyon népszerű. Az ingyenesen érkező Wild West in Zomboss Down kiegészítő tovább növelheti az alkotás népszerűségét, méghozzá a vadnyugati hangulat segítségével. A magyar vonatkozású The Incredible Adventures of Van Helsing II már előrendelhető a Steam rendszerén, ennek örömére pedig új trailert és néhány képet is kapunk. A magyar Neocore Games csapatára nagyon büszkék lehetünk, az alkotás pedig május 22-én érkezik meg.

News.zip - a 2014. 16. hét legfontosabb hírei - 3. kép

Maradjunk még egy kicsit a nem túl kellemes ellenfelek világában és említsük meg az Alien: Isolation-t. Maga a játék az 1979-ben megjelent film hangulatát kívánja visszaadni a képernyőkön, ha ez sikerül a végleges verzióban, akkor igazán népszerű lehet a játék. Az október elején érkező alkotás kapcsán egyébként új fejlesztői napló érkezett ezen a héten. A klasszikus film után említsünk meg néhány klasszikus játékot. Ki ne emlékezne a jó öreg Prince of Persia játékra, mely több modern folytatást is kapott, ám egy ideje háttérbe szorult a nagy név. A legújabb pletykák szerint olyannyira visszanyúlnának a gyökerekhez a fejlesztők, hogy 2D-s alkotás van születőben. A Wolfenstein is igazi klasszikusnak számít, a Bethesda által dédelgetett Wolfenstein: The New Order igen tartalmas információkkal szolgált a héten, melynek fő oka a fél órás játékmenetben rejlik. A mozgókép mellett megtudtuk azt is, hogy Team Fortress 2 tárgyak is járnak az előrendelés mellé. Azt nem tudni, hogy ez mennyit növelhet az eladásokon, mindenesetre szimpatikus a dolog.

A kecskeszimulátor igazán különleges játékmenetet hozott el a hétköznapi akciót és MMO-t már unó játékosoknak, ami igazán dicséretes a mai világban. Valami hasonlóval próbálkozik meg a Soda Drinker Pro, mely a Microsoft legújabb konzoljára, az Xbox One-ra érkezik. Feladatunk igen egyszerű lesz, az nyer, aki a megadott idő alatt a legtöbb szódát tudja meginni. Persze mindezt virtuálisan kell értelmezni, melyet az egyre nagyobb szerephez jutó Kinect biztosíthat. Valószínűleg nem lesz olyan sikeres az alkotás, mint az említett kecskés társa, melyért valószínűleg a játékmenet és az exkluzivitás lehet leginkább felelős. Mindenesetre egy házibuli keretein belül igazán különleges versenyeket lehet szervezni az alkotás segítségével. Az Xbox One kapcsán meg kell említeni a két rivális versengését, melyben egyelőre a Sony újdonsága áll jobban. Ezt tükrözi az is, hogy eddig ötmillió Xbox One került a boltokba, mely kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy van köztük olyan, ami még mindig a boltok polcain csücsül. A Sony másféle adatokat közölt, hiszen április 6-ig immáron 7 millió példány kelt el világszerte.

News.zip - a 2014. 16. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Most pedig nézzük meg, hogy milyen hivatalos blog érkezett legutóbb. A Cooler Master olyan termékeket hozott el nektek, melyek segítenek a táblagépek és okostelefonok elhelyezésében. Az ASUS szintén az elhelyezés kapcsán hozott nektek új blogot, ám itt megemlíthetjük a szállítást és a védelmet is, hiszen legújabb témájuk az ASUS ROG Nomad és ROG Shuttle páros volt.

Végezetül pedig szemezgessünk kicsit a ti irományaitok közül, hiszen minden héten nagyon aktívan tárjátok világotok a többi Game Channel olvasó elé. Csirkee egy nagyon hangulatos játékot mutatott be nektek a Minion Rush személyében. A legjobb az egészben, hogy igen sok platformra érhető el az alkotás. A Dragon Ball kedvelői bizonyára emlékeznek a csillagharcosokra, zolika1994 sok műve közül a héten ezzel a témával kapcsolatos blogját emelnénk ki, hiszen nagyon népszerű sorozat a Dragon Ball. 5t3v3nk3 egy akciódús és egyben humorokkal tűzdelt történetet hozott el nektek a héten, mely a Alpha (The Yaws Squad) - kicsiny akciószösszenet nevet kapta.

News.zip - a 2014. 16. hét legfontosabb hírei - 5. kép

Yanez kolléga a narancslé kedvelőit célozta meg, méghozzá igen kidolgozott blog formájában. Minden olyan látogatónak hasznos az olvasmány, aki szokott narancslét inni és azoknak is, akiket érdekel, hogy mit esznek, illetve isznak meg. Nagyon jó olvasni az ilyen hasznos irományokat, blogját pedig a hét blogja díjjal jutalmaznánk.
17 hozzászólás

Yanez

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

totyak írta:
Megcsúszva egy nappal, de annál nagyobb gratulációmat küldöm Yanez-nak.
Megcsuszva egy banánhéjon, de még érkezek azt mondani, hogy KÖSZÖNÖ............

válasz erre

totyak

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

Megcsúszva egy nappal, de annál nagyobb gratulációmat küldöm Yanez-nak.

válasz erre

Yanez

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

csirkee írta:
Ez a WD e-book tök jó ötlet!

Grat Yanez, bár engem sokkoltál azzal a bloggal de azért gart!
Kösz és remélem már magadhoz tértél azóta!

válasz erre

csirkee

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Ez a WD e-book tök jó ötlet!

Grat Yanez, bár engem sokkoltál azzal a bloggal de azért gart!

válasz erre

WillThaWheel

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Yanez írta:
Köszönööööööm Téglás Dávid! Ez nem az igazi neved, ugye?
Nekem régebben Lakatos Vilmos volt a nickem, és ebből ered, ugye, a mostani Will... Szóval bármi megeshet...
(vicc)

válasz erre

Yanez

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

teglasdavid írta:
Gratulááá Yanez!
Köszönööööööm Téglás Dávid! Ez nem az igazi neved, ugye?

válasz erre

teglasdavid

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Gratulááá Yanez!

válasz erre

Yanez

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

WillThaWheel, kpal - nektek is köszönöm!

válasz erre

kpal

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Grata bloghoz


steam játékból látszódik túl kínálat van és persze ,van amit a divat játékok szippantanak be embereket.

válasz erre

WillThaWheel

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Laza hét volt, úgy érzem, többnyire mind olyan infók jöttek, amiket már eddig is ismertünk, és ezért csak még jobban csorog tőlük a nyálunk... Hét blogja szerzőjének pedig grat!

válasz erre

Yanez

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Kösz DaNyEE! Mellesleg a többieknek is gratulálok, akik blogoltak a héten!

válasz erre

zolika1994

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Vendég írta:
Jó hét volt! Jövő héten pedig playit!
Huhh ne is mond...viszont én már nagyon várom.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profilja