News.zip - a 2014. 15. hét legfontosabb hírei

2014. április 13.
2.6361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Újabb hét szép napon vagyunk túl, így a finom ebéd és a roppant szórakoztató kecskeszimulátor után mindenkinek tessék szépen elolvasni az elmúlt napok legérdekesebb híreit, hiszen a sok hír közül lehetséges, hogy pont valami nagyon érdekesről maradtatok le.

Ha így lett volna, akkor sincs probléma, hiszen az elkövetkezendő jó néhány sorban csupa érdekes hír vár rátok, valamint a hivatalos blogokból való szemezgetés mellett megemlítünk néhány olyat is, amit ti írtatok a Game Channel közösségének, valamint ahogy az lenni szokott, a hét blogja díj is kiosztásra kerül.

Elsőként nem egy alkotást emelnénk most ki, hanem egy olyan témát, melyről talán fura módon azt lehet mondani, hogy jó néhány éve igazán felkapott dolog volt, aztán több évig egyre nagyobb gyengülést mutatott, manapság pedig ismét felfelé ívelőben van az a bizonyos grafikon. Ez a téma az eSport lenne, vagyis a játéktudásban összemért erők összecsapása. Direkt nem csupán számítógépes játékokat írtam, hiszen a konzolok is bekapcsolódtak már egy ideje ebbe a dologba. A lényeg az, hogy manapság tényleg felfelé ívelőben van a dolog, melyre nem is lehetne jobb példa a Dota 2 The International 2014-re szóló jegyek elkapkodása, de egy másik óriási név, az Electronic Arts is arról adott tanúbizonyságot, hogy élénken érdeklődnek az eSport világa felé. Összességében tehát az elmúlt hét is azt mutatja, hogy talán minden eddiginél szebb jövő vár az eSportra.

Ugyan ez lehet igaz az okostelefonon és táblagépeken játszani szerető felhasználókra is, hiszen valamilyen szinten az egyre komolyabb vasaknak is köszönhetően, számos nagy név látogat el a mobilos platformokra. Ilyen nagy név például a Square Enix által dédelgetett Hitman sorozat is, melynek legújabb része, a Hitman GO kizárólag iOS és Android rendszerre érkezik, méghozzá néhány nap múlva. A számítógépen és konzolokon is oly sikeres Minecraft is létezik mobilos változatban, mely a Minecraft Pocket Edition nevet kapta. A játék óriási siker, hiszen már 21 millió példányban kelt el a megjelenése óta.

News.zip - a 2014. 15. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Persze a PC-s szektor sem panaszkodhat (na jó, a GTA V miatt igenis panaszkodhat), hiszen például olyan nagy nevek érkeznek majd, mint a Watch Dogs és a The Crew, melyek a Ubisoft boszorkánykonyhájában készülnek. A héten mindkét játék hallatott magáról, nekünk pedig bűn lenne őket kihagyni heti összefoglalónkból. Elsőként a korábban érkező Watch Dogs kapcsán felmerült friss információkat nézzük meg. Azt tudtuk már, hogy a digitális világ nagyon fontos szerepet kap a játékban, a digitális árnyék pedig úgyszintén. A Steam és az Origin rendszereket bizonyára mindenki ismeri, nos a Ubisoftnak is van hasonló megoldása, mely az Uplay nevet viseli. Sokan nem szeretik, így sokak lehetnek szomorúak, hiszen a héten kiderült, hogy kell az Uplay a Watch Dogs futtatásához, de ettől függetlenül május 27-én a Steam kínálatában is elérhető lesz az alkotás. A gépigény és a grafika kapcsán is sok mindent hallhattunk már, a héten azonban talán megnyugodhatnak a PC-s játékosok, hiszen egy traileren csodálhatjuk meg a PC-s alkotást.

A The Crew megjelenése még odébb van, ám a next-gen konzolok tulajdonosai már most egy igen jó hírt kaptak, hiszen Julian Gerighty kreatív igazgató megerősítette, hogy Xbox One-on és PlayStation 4-en is 1080p-ben fut majd az alkotás. Ez nagyon jó hír, hiszen remek látványvilággal élvezhetjük majd a száguldást. Egyébként nem kell már nagyon sokat várni, hiszen a hírek szerint 2014 őszén vehetjük kezünkben a játékot. Addig is el lehet lenni olyan ingyenes alkotással, mint például az egyik legújabb ingyenes TPS, a Ghost Recon Phantoms, mely már elérhető a Steam rendszerén. Az ingyenesség mindig örvendetes dolog, ezt gondolhatta a Robot Entertainment csapata is, hiszen bejelentették, hogy ingyenesen érkezik a Orcs Must Die: Unchained. Azt még nem tudni, hogy mikor, de annak tényleg mindenki örülhet, hogy újabb ingyenes játékkal gyarapodik a lista.

News.zip - a 2014. 15. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A DLC-k kapcsán is kaptunk néhány hírt a héten, méghozzá két igen népszerű alkotással kapcsolatban. Egyrészt megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Ghosts - Devastation DLC, melyet sokan várnak már, másrészről pedig kedvenc denevéremberünk kalandjai is folytatódnak, méghozzá a április 22-én, a Cold, Cold Heart DLC-vel. Akadt még ezen kívül néhány érdekesség a hétre, az egyik ilyen lenne a Sony Online Entertainment bejelentése, mely szerint H1Z1 néven ingyenes zombis játék érkezik tőlük. A Star Trek rajongók is örülhetnek, hiszen a Disruptor Beam csapata nemrégiben bejelentette, hogy a Game of Thrones: Ascent után egy Star Trek játékon dolgoznak. Egy másik Star, a Wars kapcsán is volt egy érdekes dolog a héten, mégpedig jól ismert gonosz figuránkkal, Dart Maul Úrral kapcsolatban. Lett volna ugyanis egy játék, aminek ő lett volna a központi figurája. A játék soha nem érkezett meg, ám egy videó erejéig emlékezzünk meg róla.

News.zip - a 2014. 15. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Most pedig emlékezzünk meg az elmúlt időszakban esett hivatalos blogról, melyet az MSI hozott el nektek. Ők ugyanis két olyan alaplapot mutattak be a B85M Gaming és B85I Gaming személyében, melyek sok játékost tehetnek majd boldoggá.

Persze ti is hoztatok jó sok blogot a hétre, melyekből most szemezgetünk kicsit, majd kihirdetjük a hét blogja díj győztesét. Zolika1994 ismét nagyon aktív volt, mi pedig a Papercraft, avagy új Univerzumok néven érkező blogját emelnénk most itt ki. Megemlítenénk még rDAVE irományát is, mely Az utolsó koncert, az utolsó dal nevet kapta.

News.zip - a 2014. 15. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja díjat pedig 5t3v3nk3 nyerte el, méghozzá a Van ami még a zombiknál is rosszabb néven érkező blogja miatt.
kecskeszimulátor után mindenkinek tessék szépen elolvasni az elmúlt napok legérdekesebb híreit, hiszen a sok hír közül lehetséges, hogy pont valami nagyon érdekesről maradtatok le.'>
6 hozzászólás

kpal

10 éve, 9 hónapja és 25 napja

Grata blognak mosolygó smiley

És hírekben is elvagyunk halmozva RESPECT ! mosolygó smiley

válasz erre

Yanez

10 éve, 9 hónapja és 25 napja

Pazar hét volt, anni szent! Steve-nek meg innen is gratula!

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 9 hónapja és 25 napja

Érdekes hírek voltak a héten is, Stevennek külön grat! kacsintó smiley
A Shoppos alaplap pedig épp azért állat, mert Inteles...röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 9 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 26 napja

Nagyon jó hét volt teli érdekes hírekkel!!

válasz erre

totyak

10 éve, 9 hónapja és 26 napja

5t3v3nk3-nek már sokadszorra is gratula. Az alaplap pedig nagyon állat a Shop-ban. Kár, hogy Intel-es.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja