News.zip - a 2014. 14. hét legfontosabb hírei

2014. április 06.
2.2521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ismét elérkezett a hét utolsó napja, mely jelen esetben egy igen különleges nap, hiszen nagy szavakkal élve sokan az ország jövőjéről dönthetnek, de reméljük, hogy aki élt a lehetőséggel az már megtette és most az eredményekre várva szeretne egy sokkal lazább témát maga előtt látni.
 

Ehhez a lazább témázgatáshoz nyújtana alapul az év 14. News.zip irománya, melyben ismét a legérdekesebb játék és hardverhíreket gyűjtöttük össze, valamint a sokatok által várt hét blogja díj is kiosztásra kerül jó néhány sor múlva. Ismét egy nagy névvel kezdünk, melyre már egy ideje vár a játékosok társadalma, de egyelőre megnyugodhatunk, hiszen a hírek szerint minden rendben megy é májusban végre megérkezik a Watch Dogs.

A játék kapcsán igen sok érdekesség és fontos információ látott napvilágot a héten, így van mit közölni vele kapcsolatban. Talán a legfontosabb és leghasznosabb információ a hivatalos gépigény, mely ugye nagyban meghatározza a játékosok előzetes kedvét, hiszen ha tudjuk, hogy a minimum szint környékén, vagy az alatt helyezkedik el konfigurációnk, akkor kicsit lankad a kedvünk. A minimum és az ajánlott konfigurációk összeállítását nálunk részletesen megtalálhatjátok, így pontosan fel tudtok készülni a maradék néhány hét alatt. Akinek a gépigény kicsit kedvét szegte, az a friss trailer által talán visszanyerheti elvesztett kedvét. A mozgókép ráadásul igen látványos, hiszen az időjárásra és egyéb látványos vizuális effektekre tér ki. Az alkotás van olyan nagy horderejű, hogy ne csupán egy változatban kerüljön piacra, hanem épülhet köré némi extra is. Ilyen lenne a Vigilante Edition, mely igen tartalmasra sikeredett. Persze az ilyen változatok általában a normál ár többszörösébe kerülnek, biztos lesz olyan rajongó, aki nem sajnálja majd a plusz költséget.

A The Witcher 3 is nagyon sok játékos listáján szerepel, a hozzá hasonló alkotásoknál pedig nagyon fontos a szabad tér nagysága, hiszen a kalandozás az egyik legfontosabb tényező az ilyen játékoknál. Úgy néz ki, hogy nem lehet majd panaszunk a CD Projekt RED által készített játék szabad terével, hiszen a sokak által kedvelt The Elder Scrolls V: Skyrim területének nagyjából háromszorosa áll majd a kalandokra vágyó játékosokra. A World of Warcraft rajongók is örülhettek a héten, hiszen az oly sok éve töretlen népszerűségnek örvendő alkotás legújabb kiegészítője nagyon jól áll, hiszen megkezdődhettek az alfa tesztek, ami még ugyan korai stádiumnak felel meg, egyértelműen bizakodásra adhat okot a rajongók számára.

News.zip - a 2014. 14. hét legfontosabb hírei - 2. kép

A nagy neveknél maradva meg kell említeni az oly népszerű Metro-sorozat első újgenerációs tagját, ami a Metro: Redux nevet kapta. A Deep Silver közleményéből sok információ nem derült ki, de az E3 előtt biztosan sor kerül majd a leleplezésre is. A héten elrajtolt a Battlefield 4 Naval Strike DLC, mely több platformon is csúszott, ám annak örülhetünk, hogy nem kellett sokat várni a hibák javítására. Egy igazán különleges élőlény is tiszteletét teszi a kiegészítőben, hiszen mondhatni, hogy easter egg formájában felbukkan benne egy óriáscápa is. Ez azért nem mindennapi dolog egy háború közepén, mindenesetre még színesebbé tették ezzel a csatateret.

Sajnos azonban így is jutott erre a hétre csúszással kapcsolatos hír, ráadásul a hazai porondról, hiszen a The Incredible Adventures of Van Helsing II magyar fejlesztői, a Neocore Games csapata bejelentette, hogy az április 17-re tervezett folytatás csak május 22-én érkezik. Szerencsére ez nem olyan vészes csúszás, ráadásul megelőlegezzük a fejlesztőknek, hogy valóban még jobb folytatással lesz majd dolgunk. Mivel a megjelenési dátumoknál járunk, illik megemlíteni a szórakoztatás egyik nagy alakját, Peter Griffint és családját. Az ő életükre épülő Family Guy: The Quest For Stuff ugyanis április 10-én érkezik meg az iOS-t futtató eszközökre. Persze az androidosoknak sem kell lemondani a klasszikus figura kalandjairól, hiszen később Androidra is kiadják majd az alkotást.

News.zip - a 2014. 14. hét legfontosabb hírei - 3. kép

Az Alien: Isolation-ra a néhány napnál azért jóval többet kell várni, hiszen elméletileg október 7-én érkezik a nem túl kedves figurákat felvonultató alkotás. A túlélés is nagyon fontos szerephez jut ebben a játékban, ennek fő eleme pedig a hanghatásokban rejlik. Erre nagyon odafigyeltek a fejlesztők, melyet a héten megjelent új mozgókép is bizonyít. Mozgókép még nincs, ám koncepciós rajzok már vannak a Camelot Unchained kapcsán. Az ilyesmi rajzokat sokan szeretik, és legtöbb alkalommal a mondanivalójuk is több, mint azt sokan gondolnák. A City State Entertainment alkotása azonban csak 2015-ben érkezhet meg a boltokba.

Az Xbox One hazánkban ugyan még hivatalosan nem, máshol azonban már egy ideje megérkezett a boltokba és ahogy az új készülékeknél lenni szokott, elő is jöttek a hibák. A biztonság manapság egyre fontosabb a szórakoztatásra szánt termékeknél is, ahol pedig egy mindössze ötéves kisfiú talál valamit, ott lehet, hogy nincs minden rendben. Kristoffer Von Hassel ugyanis fiatal kora ellenére igazán leleményes módon lépett be édesapja Xbox Live fiókjába, erről édesapja tájékoztatta a redmondi vállalatot, ők pedig a hiba foltozásán túl, némi ajándékkal is kedveskedtek a gyermeknek. A Microsoft kapcsán érdemes megjegyezni, hogy a héten bemutatták a Windows Phone 8.1-et, mely jó néhány újdonsággal szereli fel a korábbi rendszert.

News.zip - a 2014. 14. hét legfontosabb hírei - 4. kép

A Roccat új, Syva névre hallgató megoldása is használható lesz az említett rendszert futtató készülékkel, hiszen a játékosoknak szánt fülhallgatók piacára érkező kék-fekete megoldás a mobiltelefonokkal is nagyon jó kapcsolatot kíván ápolni. A sokat utazó játékosoknak tehát jó választás lehet a Syva. A hardveres témánál maradva érdemes elolvasni az ASUS legutóbbi hivatalos blogját, melyben bemutatkozik az új Gamer család első alaplapja.

News.zip - a 2014. 14. hét legfontosabb hírei - 5. kép

Legvégül pedig nem maradt más hátra, mint néhány érdekes blog megemlítése és a hét blogja díj kiosztása. Zender elmesélte, hogy miért is kattant rá a Titanfallra, valamint arra is kíváncsi, hogy ti mivel játszotok mostanában. Benny Ray ismét képviseltette magát, méghozzá egy klasszikust, a Half-Life második részét rajongói szemszögből körüljáró irományával.

A hét blogja díjat zolika1994 nyerte meg, hiszen igen aktívan mutatta be különleges hobbijának eredményeit, melyek közül mi az erő velem van néven befutott blogot emelnénk ki. Látszik, hogy nagyon sok odafigyelést és türelmet igényelnek ezek a munkák, valamint maga a hobbi is nagyon érdekes.
7 hozzászólás

zender

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Ó köszönöm a megemlítést!

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Azért elég komoly a Titanfall gépigénye. Memóriát soknak tartom.

Az xboxos gyerek meg nagyon okos

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nem ez volt a nagy hírek hete, de az Xbox hekker kiskölökön jót röhögtem!

válasz erre

zolika1994

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Köszi szépen mindenkitől, továbbá ezt a címet is, igyekszek ugyan így folytatni majd.

@Yanez: 20 vagyok de még mindig vannak olyan ismerőseim, akik simán le "zolikáznak" szóval semmi gáz

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Ezek a blogok úgy összességében meg is érdemlik a címet, nagyon tetszenek ezek a figurák. Csak ámulok és bámulok.

válasz erre

Yanez

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Yanez írta:
Grat zolika, nagyon ügyes vagy!
Most látom csak...elnézést, hogy úgy hangzott, mint egy tanártól a suliban, amikor az első osztályos kisgyereket dícséri egy jó feleletért.

válasz erre

Yanez

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Grat zolika, nagyon ügyes vagy!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMonyo profiljaM.O.R.P.H. profiljamarco profilja