News.zip - a 2013. 52. hét legfontosabb hírei

2013. december 29.
2.4521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Különleges vasárnap a mai, hiszen a mostani összefoglalónk az év utolsó hetének legérdekesebb eseményeit, hírbeszámolóit gyűjti nektek össze, ami egyfajta különlegességet jelent, persze csakis pozitív értelemben.

Az elmúlt egy hétben természetesen rengeteg érdekes hír látott napvilágot, ám hazudnánk, hogyha azt állítanánk, hogy ugyan akkora híráradat volt, mint az elmúlt hetekben. Ezért persze senkit sem okolhatunk, hiszen az év egyik legnagyobb ünnepe ért véget néhány napja, amikor még a játékfejlesztők és a sajtósok is a családjukkal ünnepelnek. A szokatlanul hosszú pihenés és a család ereje reméljük sok munkatárs aktivitását töltötte fel újra, melynek sok sok érdekes hír és közelgő alkotás lesz a végterméke.

A karácsonyi ünnepeknek a pihenést érdemlő alkalmazottak mellett a kereskedelem többi része is örül, hiszen ilyenkor egyes termékek esetében megsokszorozódik a kereslet. Természetesen azok a játékok, illetve gépek kerülnek előtérbe ilyenkor, melyek újdonságot hordoznak magukban. Ilyen termék például a Call of Duty sorozat legújabb tagja, a Call of Duty: Ghosts, mely az ilyenkor rendkívül leterhelt Amazonon a legkelendőbb játék címét nyerte el. A további dobogós helyezettek sem búsulhatnak, hiszen biztosan említésre méltó mennyiség fogyott belőlük is, hiszen olyan nevekről van szó, mint az Xbox 360-ra készített GTA V és Wii U-s Just Dance 2014. A korábban említett karácsonyi rohamot jól mutatja az is, hogy állítólag a legjobb pillanatokban mind a PlayStation 4-ből, mind pedig az Xbox One-ból ezer-ezer darab talált gazdára percenként, ami már-már megdöbbentő adat. Bár a két konzol nagy harcot vív egymással, sokak már most szeretnének győztest hirdetni, mégpedig a Sony által megálmodott PlayStation 4 személyében. Az Amazon, ahogy említettük igencsak mérvadó a termékek fogadtatásával kapcsolatban, és valljuk be őszintén, cseppet sem kell meglepődni azon, hogy náluk is a japánok konzolja fogy jobban. Persze a harc még csak most kezdődött és még jó pár évig tartani is fog.

News.zip - a 2013. 52. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Az Amazon mellett a Steam rendszere is rendkívül nagy forgalmat tudhat maga mögött ebben az időszakban, ráadásul a legtöbb játékos nagy örömére a különféle boltokra jellemző leárazások és akciók sem kerülök el a rendszert. Természetesen oldalunk is értesít titeket a rendkívül jó ajánlatokról, így a tizedik nap akciói sem maradhattak ki mai híreink közül. Persze minden nap valóban jó ajánlatokkal találkozhattunk eddig is, ám a mai akciót tényleg érdemes megfontolni a játékosoknak, hiszen olyan nevek vannak terítéken, mint a Simcity 4, Deadpool és a nem is olyan régen megjelent Saints Row IV.

Jövőre ugyan ilyen nagy akciókra számíthatunk, azonban abban szerintünk mindenki egyetérthet, hogy jó pár olyan név lesz 2014-ben, melyeket nagyon vár már a közönség. Az egyik ilyen nagy név a Respawn Entertainment csapatának javában készülő akciójátéka, a Titanfall, mely az eddig megjelent anyagokat tekintve igazán kívánatos alkotásnak bizonyult. Az illetékesek több alkalommal osztottak már meg a játékkal kapcsolatos fontos dolgokat velünk, a héten pedig egy mozgókép látta meg a napvilágot, melyben ezúttal az az Atlas mutatkozik be. A megjelenés már nincs is olyan messze, így szerencsére azok sem búsulhatnak, akiket csak még jobban felcsigázott a bő egyperces képsor.

News.zip - a 2013. 52. hét legfontosabb hírei - 3. kép

Úgy tűnik a talán legjobban várt név is márciusban érkezhet meg, hiszen a legfrissebb információk ezt erősítik meg. Sokan kitalálhattátok már, hogy a népszerű Watch Dogs-ról van szó, melyet már tűkön ülve várnak a rajongók, ám ezidáig csak a csúszásokról hallhattunk. A legfrissebb hírek szerint azonban van okunk a bizakodásra, hiszen március 21-én jelenhet meg az alkotás. A ShopTo nevű online videójáték bolt legalábbis ezt erősítette meg azzal, hogy erre a napra ígérte meg az alkotás kiszállítását. Erre még garanciát is vállalt a vállalat, ami még tovább erősítheti a hír valódiságát.

A GTA 5 gyilkosként is emlegetett alkotás csúszásával még több játékost csábított be Los Santos városába, ahová beköszöntött a tél. A Grand Theft Auto Online világában történt mindez, így akik már kezdték unni a napsütéses tájakat, azok most végre egy viszonylag új környezetben kalandozhatnak, ráadásul különböző, az évszakhoz illő ruházatok és felszerelések is érkeztek a hópelyhekkel együtt. Az online világban azonban a valósághoz képest jóval rövidebb ideig tart majd a tél, ugyanis január 5-re van beütemezve a tavasz megérkezése.

A különféle kaland és akciójátékok mellett sokan kedvelik a stratégiai alkotásokat, különösen a világháborúkkal összefüggő témában otthon mozgó játékokat. A World of Tanks is óriási népszerűségnek örvend, a fejlesztők pedig nem hagyják magukra a játékosokat, ugyanis folyamatos újításokkal találkozhatunk az idő előrehaladtával. A legújabb Wargaming 8.10-es update-nek köszönhetően nem mást, mint a japán és szovjet vonalat erősítette különféle tankokkal. Sokan szeretik az említett két oldal megoldásait, így egészen biztosan örülnek a felhasználók ennek az update-nek.

A PlanetSide 2 személyében egy különleges stílus képviselőjével találkozhatunk, hiszen nem vagyunk elárasztva az MMOFPS stílusba illő alkotásokkal. Az új konzolok megjelenésével a legtöbben természetesen a még élethűbb és még szebb alkotások eljövetelét várták, melyre az új gépek belső hardvere is okot ad. Sokak szerint a PlayStation 4 jóval erősebb vasat kínál a fejlesztőknek, ezt pedig az említett alkotás illetékesei is megerősítették egy interjú során. Nem más, mint Matt Higby, a Planetside 2 kreatív igazgatója szerint a free to play játék PS4-es portolása olyan jól optimalizáltra sikerült, hogy a grafikai látvány a PC-s ultra-szintű beállításoknak felel meg, ami kétség kívül több, mint impozáns adat.

News.zip - a 2013. 52. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Az év végéhez közeledve egy valami biztosan nem változott, ez pedig a hivatalos blogokat szolgáltató neves gyártók rendkívül pozitív hozzáállása, melynek köszönhetően a héten is újabb írással gazdagodhattunk. Ezúttal az MSI jelentkezett számotokra egy különleges bloggal, melyben egy olyan terméket mutattak be nektek, ami komoly munkaeszközként funkcionálhat sokak számára. A legújabb írásuk témája ugyanis nem volt más, mint a 3D tervezés és a mobil munkaállomások világa, ez a téma pedig bizonyára sok fiatal, számítógépes világot kedvelő olvasónknak lehet vonzó. Bizonyára sokan tudjátok, hogy ma már a számítógépek jelentik a digitális képalkotás egyik legfontosabb eszközét, így ha jelenleg nincs is rá lehetőségeket, hogy ilyen gépet vásároljatok, mindenképpen ajánlott a blog elolvasása, hiszen kérdéseiteket szívesen várják a gyártó illetékesei.

Összefoglalónk végén mindig nektek jut a főszerep, ez pedig most sem lehet másképpen, így jöjjön egy kis blogajánló, majd a hét blogja cím kiosztása. Yanez-t ha akarnánk sem lehetne lebeszélni arról, hogy minden héten remek írással örvendeztessen meg minket. A Mosolygós szombat 9 - Társkeresek, after 4 hónap elolvasása igencsak ajánlott. Canyon0101
Wooden PC verse
és Azer11 Karácsonyi lidércmenése is a remek irományok közé tartoznak, míg totyak Otthoni hekkerkedése sokaknak lehet példamutató.

News.zip - a 2013. 52. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja azonban ezúttal 5t3v3nk3 filmajánlója lett, hiszen a Katanák vihara -- 47 Ronin filmajánló néven felkerült sorokban nagyon odafigyelően írja le a japán kultúrában kevésbé otthonosan mozgó olvasok számára a fontos dolgokat.
6 hozzászólás

fantis6

10 éve, 7 hónapja és 4 napja

grat utólag is a blognak, amúgy nem rossz film mosolygó smiley

válasz erre

kpal

11 éve, 2 hónapja és 11 napja

grat a blognak mosolygó smiley

jo latni a Ps4 törelőre mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 2 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

11 éve, 2 hónapja és 11 napja

Sztívünkének nagy gratuláció a blogért röhögő smiley

válasz erre

Yanez

11 éve, 2 hónapja és 11 napja

Grat Steve! Az utolsó hét is remek lett hírek szempontjából!

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 11 napja

Szerény kis hét volt, de időm sem volt olvasni...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja